Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy introvertált férfinak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy introvertált férfinak van esélye a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy van esély ebben nem kételkedem, de lassan már kezdem elfogadni, hogy egyedül kell leélnem az életemet. Próbálkozni is próbálkozom személyesen, sőt végső elkeseredésemben már online társkeresőre is regisztráltam, igyekezve egy olyan személyként megadnom magam aki a mindennapokban vagyok (kicsit negatív bár inkább ez realitás). Nem törne meg ha egyedül maradok, ehhez elég érettnek tartom magam, sőt kutyát is nagyon szeretnék csak sajnos még nem tudnám biztonságban tudni, ehhez még pár évre szükségem van. Voltak már párjaim is, de nagy csalódásokkal értek véget, amik nem megcsalás miatt hanem, mert teljesen megváltoztak, mint ha belőlem merítettek volna energiát az elvesztegetett életük bepótlására.

Leginkább siker sztorikra lennék kíváncsi, hogy egy kicsit visszalökjön a vidámabb élethez, de minden választ szívesen fogadok.

tegnap 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nincs.
tegnap 22:02
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Az én férjem elég introvertált. Gyakorlatilag házhoz lettem neki szállítva, mert egy házibulin találkoztunk, amit a tesója rendezett a házukban, ő meg csak véletlenül otthon volt. Végigbeszélgettük az éjszakát, bár én picit be voltam csiccsentve, és reggel nem értettem miért bámul az anyukája meg a tesója. Hát kiderült, hogy azért, mert soha egy ilyen bulin sem maradt lent a társasággal fél óránál többet csak ezen az egy alkalmon. Aztán ahogy mondják, a többi már történelem.
tegnap 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

a társadalom 30-40%-a introvertált, ~10%-a szélsőségesen introvertált. van párjuk. egyeseknek a teljesen ellentétes oldalról is.

az introvertáltság nem betegség, nem jelent szorongást vagy szociális problémákat, ami megakadályozná az ismerkedési lehetőségeket.

introvertáltság annyit jelent, hogy a jutalmazási rendszer túlműködik, így az ilyen embereknek ritkábban van szükségük külső ingerekre. ettől még vannak barátaik, csak kevesebb, de azok mélyebb kapcsolatok. illetve nagyon jól el tudják foglalni magukat a saját egyéni hobbijaikkal. és ugyanúgy emberek, társas lények, szükségük van a családjukra, barátaikra. a felszínes kapcsolatokra, random emberekkel minden másnap bulizgatásra viszont nem igazán.

tegnap 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Introvertalt a férjem. :)

Van eselyed. Kerdes, hogy milyen elvarasaid vannak. Ha pl az is elvaras, h vékony legyen, nehezebb

tegnap 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Miért ne lenne? Tényleg nem betegség ha valaki introvertrált, sőt még lehet extrovertált párod is.
tegnap 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Persze, egy csomó nő kedveli az ilyen férfiakat, nem megy félre, nyugis típus általában, nem szít konfliktust.
ma 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok, és voltak kapcsolataim, igaz manapság már jó ideje nincs.
ma 05:17
 8/10 anonim ***** válasza:
A párom introvertáltnak vallja magát, én jobban hajlok az extrovertált felé.
ma 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Annyi hogy nem kell introvertáltnak lenni se magadba fordulni se válogatni hanem találni kell egy normális kapcsolatot, elmész rendezvényre buliba szabadtéri programokra stb vagy ami vonz és ott lehet próbálkozni.
ma 07:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy az introvertált sem azt jelenti, hogy csak otthon akar ülni az ember, vagy fél a társasági eseményektől. Ha pl. azt jelenti nálad az introvertált hogy munka után szinte csak gamelsz az nem lesz vonzó egy nőnek.
ma 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!