Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/126 anonim ***** válasza:
62%
50 a helyi korrupt dokival nem tudja lepapírozni, független pszichológiai vizsgálat kell, gyámság ezáltal, és mi egymás. Nem olyan könnyű az, mint ahogy hiszed, még akkor se ha az illető tényleg demens beteg.
tegnap 13:10
 52/126 anonim ***** válasza:
0%
38-as! Nekem is otthon elvagyok típusú férjem van már 20 éve, én pont az ilyet szerettem mindig is.
tegnap 13:12
 53/126 anonim ***** válasza:
0%

51.

Ahol én élek elég könnyen elintézhető bármi, csak elégséges összeg kell - igaz nem egy, hanem több - korrupt dokinak. Olyan papírokat kiállít random, hogy vicc az egész.

Roma barátaink egytől-egyig így szerzik meg a "rokkancságit" vagy "tartós táppénzen" vannak úgy, hogy alig pár napja kezdtek "dolgozni" valahol.

tegnap 13:12
 54/126 anonim ***** válasza:
0%
Pont ennyit kerestem átszámolva én is ebben a korban, mint Te vagy, diplomákkal és nyelvtudással... Kb. Szökőévente jött össze egy randi is, párkapcsolat még még ritkábban. Úgyhogy át tudom érezni a problémád. 37F
tegnap 13:22
 55/126 anonim ***** válasza:
0%
Sem ösztöndíjas egyetemistaként, sem pedig középiskolásként nem volt szexualitás az én életemben sem...valaki írta. (13:22 voltam)
tegnap 13:24
 56/126 anonim ***** válasza:
81%

Egy koktélt nem tudsz kifizetni hogy helyes pasikent hazavihess egy not 😂

Hogyne

tegnap 13:33
 57/126 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező veled sokkal nagyobb gondok vannak a átlag alatti béreden kívül. Fiatal felnőttként nem a pénz kell a szexhez, hanem a jó külső.
tegnap 13:58
 58/126 anonim ***** válasza:
33%

57.

Pontosabban mindkettő kell hozzá + még jó személyiség, értelmes gondolkodás, humor és még millió dolog. És ez mind alap beugró. Még ezeken felül is kell valami plusz. És nem csak a fiataloknál, minden korosztályban.

tegnap 14:02
 59/126 anonim ***** válasza:
0%
13:58 "Fiatal felnőttként nem a pénz kell a szexhez, hanem a jó külső." Ez tényleg így van, a külső az elsődleges a lányoknál/nőknél. 37F
tegnap 14:04
 60/126 anonim ***** válasza:
82%
Nem volt túl sok pasim, de szerintem egyiknek se láttam se a bérjegyzékét, se a számlakivonatát az első szex előtt. 😂
tegnap 14:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!