Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 anonim ***** válasza:
84%

De miért gondolod, hogy egy nőt el kell tartani?:D

Manapság már a nők 80%-a is önellátó és dolgozó

Nem azért jönne veled össze senki (aki normális),hogy el legyen tartva

tegnap 10:45
 12/126 anonim ***** válasza:
79%
Nőként nem értem a felvetést. Mármint igen, mert sokan eltartatják magukat, de én pl a páromtól nem várom el, hogy eltartson. Van munkám, megkeresem a saját pénzem, ha meghív erre arra, akkor viszonzom később ugyanúgy.
tegnap 10:49
 13/126 A kérdező kommentje:
Ok, de azért a JÓ nők elvárnak egy fizetési szintet. Aki beéri kevesebbel, az maga is olyan kategória. Elnézést ha valakit megsérttem.😎
tegnap 10:49
 14/126 anonim ***** válasza:
87%

Megválaszoltad miért vagy szűz, ezzel a hozzáállással az is fogsz maradni.

Neked olyan nő kell aki kihasznál és elviszi a pénzed, csak nincs pénzed.

tegnap 10:53
 15/126 anonim ***** válasza:
85%

Na látod fején ütötted a szöget, ezért tartasz most itt

A te kategóriád szerint jó nők sem várnak el ilyet

Azok várnak el ilyet,akik életképtelenek és/vagy buták, de ezek szerint lehet őket kéne keresd és az ambiciózus, dolgozó nőket békén hagynod

Nem az fogja meghatározni egy nő értéket,hogy elvár-e pénzbeli támogatást vagy sem

Szerintem igen is becsülendő,ha egy nő meg tudja magának teremteni a saját magának kényelmes életkörülményeket és nem egy férfitól várja el, hogy megtegye

Nem az őskorban vagyunk már,hogy így működjenek a dolgok

tegnap 10:56
 16/126 anonim ***** válasza:
85%

"Aki beéri kevesebbel, az maga is olyan kategória."

Ezzel a mondatoddal elárultad magad. Vagyis a nőknek szerinted két kategóriája van

a) akiknek nem elég a te fizetésed, tehát azért nem kellesz nekik;

b) akiknek elég lenne, de ők meg "olyan kategóriák", tehát neked nem kellenek.

Nézd, fentiek alapján logikai képtelenség, hogy legyen partnered.

Pszichológiailag: kifogáskeresésről van szó. Nem akarsz nőt, ezért akinek jó lennél, arra neked lesz kifogásod. Hogy miért nem akarsz nőt? Ezt már leírtam feljebb: aszexuális vagy, vagy látens meleg.

tegnap 10:56
 17/126 A kérdező kommentje:

Jaj, az első megsértődött virágszál.

Felvilágosítalak. Aki jó nő, annak vannak elvárásai, mert válogathat és ezt tudja magáról. Hülye lenne kevesebbel beérni, ha beérheti többel.

Akitől szerettem volna komolyabbat, egyiknek sem szakmunkásképző a férje.

tegnap 10:57
 18/126 anonim ***** válasza:
83%

Édes istenem, gyere le

És akkor csodálkoznak, hogy 20 évesen miért vagyok szingli

Közben a hozzám korban közelálló személyek így gondolkodnak

tegnap 11:00
 19/126 A kérdező kommentje:

15 teljsen kiforgat, nem mondtam ilyet. Nem tartanék el senkit, elvárom, hogy a barátnőm keresőképes legyen.

Én itt biztos háttérről beszélek, ami valljuk be, nem albérletből és szűkös költségvetésből áll.

A 16-os versenyzővel nem vitatkoznék, tőlem aztán lehet igazad, ha ettől jobban érzed magad.😋

tegnap 11:01
 20/126 anonim ***** válasza:
71%
Nem a fizuval van baj, bátya 😅
tegnap 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!