Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
De miért gondolod, hogy egy nőt el kell tartani?:D
Manapság már a nők 80%-a is önellátó és dolgozó
Nem azért jönne veled össze senki (aki normális),hogy el legyen tartva
Megválaszoltad miért vagy szűz, ezzel a hozzáállással az is fogsz maradni.
Neked olyan nő kell aki kihasznál és elviszi a pénzed, csak nincs pénzed.
Na látod fején ütötted a szöget, ezért tartasz most itt
A te kategóriád szerint jó nők sem várnak el ilyet
Azok várnak el ilyet,akik életképtelenek és/vagy buták, de ezek szerint lehet őket kéne keresd és az ambiciózus, dolgozó nőket békén hagynod
Nem az fogja meghatározni egy nő értéket,hogy elvár-e pénzbeli támogatást vagy sem
Szerintem igen is becsülendő,ha egy nő meg tudja magának teremteni a saját magának kényelmes életkörülményeket és nem egy férfitól várja el, hogy megtegye
Nem az őskorban vagyunk már,hogy így működjenek a dolgok
"Aki beéri kevesebbel, az maga is olyan kategória."
Ezzel a mondatoddal elárultad magad. Vagyis a nőknek szerinted két kategóriája van
a) akiknek nem elég a te fizetésed, tehát azért nem kellesz nekik;
b) akiknek elég lenne, de ők meg "olyan kategóriák", tehát neked nem kellenek.
Nézd, fentiek alapján logikai képtelenség, hogy legyen partnered.
Pszichológiailag: kifogáskeresésről van szó. Nem akarsz nőt, ezért akinek jó lennél, arra neked lesz kifogásod. Hogy miért nem akarsz nőt? Ezt már leírtam feljebb: aszexuális vagy, vagy látens meleg.
Jaj, az első megsértődött virágszál.
Felvilágosítalak. Aki jó nő, annak vannak elvárásai, mert válogathat és ezt tudja magáról. Hülye lenne kevesebbel beérni, ha beérheti többel.
Akitől szerettem volna komolyabbat, egyiknek sem szakmunkásképző a férje.
Édes istenem, gyere le
És akkor csodálkoznak, hogy 20 évesen miért vagyok szingli
Közben a hozzám korban közelálló személyek így gondolkodnak
15 teljsen kiforgat, nem mondtam ilyet. Nem tartanék el senkit, elvárom, hogy a barátnőm keresőképes legyen.
Én itt biztos háttérről beszélek, ami valljuk be, nem albérletből és szűkös költségvetésből áll.
A 16-os versenyzővel nem vitatkoznék, tőlem aztán lehet igazad, ha ettől jobban érzed magad.😋
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!