Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év felett a társkeresés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett a társkeresés, családalapítás igazából versenyfutás az idővel?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy sok ember, aki még ebben a korban társat keres, akar családot már olyan gyorsan, tervszerűen szeretné, hogy történjenek a dolgok, pl legyen egy éven belül eljegyzés, két éven belül házasság, három éven belül gyerek. Ez meg szembemegy azzal, hogy spontán módon, természetesebben történjen, hogy megismerje a másikat, megadják egymásnak az időt, hogy akkor mi lesz a folytatás, hisz gyerekvállalás szempontjából sürget az idő és legtöbben nem akarnak gyereket házasság nélkül.

tegnap 18:20
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
57%
Nem mindegy, hogy 30-32 éves vagy, vagy 36-37.
tegnap 18:28
 2/68 anonim ***** válasza:
100%
30 fölött mit jelent? Ha 35 előtt sikerül megtalálnod a társad, akkor mindenre van időd. Ha 39 évesen kezdesz bele, akkor már valóban kapkodós és az általad leírtakra van esély. Van barátnőm, aki 39 évesen ismerte meg a férjét, 40 és 42 évesen szült. De van volt kolléganő, aki szintén 39 évesen ment férjhez és 5 lombik után se jött össze a gyerek. Ráadásul ez sajnos nem is ennyire egyszerű, mert nem tudhatod, hogy nincs-e valami rejtett problémád neked vagy a párodnak, ami miatt fiatalabb korban is akadályozott a gyerekvállalás. A mai fiataloknak egyre rosszabb a nemzőképessége.
tegnap 18:29
 3/68 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Aki gyereket akar és 30 fölötti általában már siet, ami teljesen érthető szerintem. Mert oké hogy 40 évesen is szülnem emberek, de ha valami, gond van, akár a nőnél, akár a férfinél nem mindegy hogy 25 vagy 35 az ember.
tegnap 18:30
 4/68 anonim ***** válasza:
80%
És mit tudsz tenni, ha ez így van? Ha nem jön senki, akivel összejön egy valódi kapcsolat, akkor 30 fölött is ugyanúgy van esélyed. Sőt, 40 fölött is, max nem lesz gyerek.
tegnap 18:32
 5/68 anonim ***** válasza:
63%

hát az ilyen kapcsolatoknak szokott baromi rossz vége lenni, és pár éven belül válás. Azt gondolja a 33 éves szingli nő, hogy milyen kilátástalan a helyzete, belemegy gyorsan, kétségbeesetten akárkivel, mert hát itt az idő, majd 36 évesen egyedül maradva 1 gyerekkel, úgy hogy nem talál munkát, egy brutális válással a háta mögött belátja, hogy mégis van annál sokkal de sokkal rosszabb.

Sok időt meg lehet azzal spórolni, ha ez ember jól választ már az elején. Rengetegen már itt elrontják egyébként, látják a jeleket, látják, hogy nem lesz jó, de teljesen ignorálják ezeket a negatívumokat, mert annyira meg akarnak állapodni.

A jó választáshoz meg alapvetően kellő önismeret szükséges, ez sokszor a jó emberismeretet is magával hozza.

De igaz ami igaz, soha nem tudsz igazán kiismerni senkit, mert még évekkel később is jöhetnek olyan helyzetek, amik olyan oldalát mutatják meg, amikre nem gondoltál volna. Ellenben akkoris megvannak azok a bizonyos sarokpontok, amiktől nem érdemes eltérni: hasonló értékrend, érdeklődés, jövőkép, szabadidő eltöltésének módja, gyerekvállalással kapcsolatos kérdések stb.

Szóval ha ésszel csinálja az ember, szerintem sok problémától megkímélheti magát.

tegnap 18:34
 6/68 anonim ***** válasza:
52%
33 éves leszek és én már nem szülnék. Ahol csak utána olvastam, kértem orvosi véleményt mindegyik arról szólt, hogy az ideális kor 22-25 év. Harmincon felül hiába kész rá az ember, vagy legalábbis hiszi nem úgy van hiszen amerre csak mész mindenhol a válás, vagy a gyerekek szenvednek. Tudom, tudom aki egyetemre járt az főleg nem köti le magát gyerekkel, meg bőven az se aki már 18 éves kora óta dolgozik, de hiába a pénz, jó körülmények amikor óriási sok a válás.
tegnap 18:34
 7/68 anonim ***** válasza:
79%
szerintem ez nem ok arra, hogy valaki beleugorjon gyerekvállalásba 30 alatt csak azért, mert fél attól, hogy mi lesz később.
tegnap 18:37
 8/68 anonim ***** válasza:
6%
Nőnek igen. Férfi 50-ig ráér.
tegnap 18:37
 9/68 anonim ***** válasza:
79%
8- azt csak hiszi
tegnap 18:38
 10/68 anonim ***** válasza:
0%
9. Mert? 30-ig ha talál társat, lehet még 2-3 gyereke is a nőnek.
tegnap 18:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!