Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lányok akik úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik úgy érzik hogy nem fognak megfelelő párt találni együttélésre, családalapításra?

Figyelt kérdés

Én 27 éves vagyok és valószínűleg nem fogok megfelelő barátnőt taláni.

Lányok között is van aki ezt érzi?

tegnap 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki így érzi, amikor szingli egy ideje.
tegnap 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Én éreztem ezt, amikor sokáig voltam szingli. Aztán teljesen random belefutottam a férjembe, kb akkor amikor kezdtem feladni hogy találkozok normális férfivel. Szóval nem szabad feladni, mindenkinek megvan a maga útja.
tegnap 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Én pontosan úgy jártam, mint a 2-es válaszoló. Azóta is együtt vagyunk kedvesemmel már 18 éve. Tényleg ne add fel.
tegnap 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Én :') Exem szépen leépítette az önbizalmamat, de szerintem azért volt valamennyi alapja.
tegnap 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Igen én is így éreztem régen, csak azóta megtaláltam a megfelelő társat :D
tegnap 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Együttélés, családalapítás mondjuk nem is célom, de igen, már régóta teljesen biztos vagyok benne, hogy nem találok még csak olyat sem, akivel a legalapabb alap, azaz a kölcsönös vonzalom ("kémia") meglenne. 34 leszek, akkor már 11 éve full egyedül, és nekem aztán teljesen mindegy volt, hogy rágörcsölök-e a témára (és aktívan keresek) vagy eszembe sem jut (mert kisebb gondom is nagyobb épp), semelyik hozzáállás nem vezetett sikerre.
tegnap 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Én nem is találtam.🤷De ma már nem bánt a téma.Legalább nyugis az életem.
tegnap 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
17%
Nekem inkabb az a bajom, hogy, bár nagyon szerettem volma csaladot, gyereket, a férjem raebresztett arra, hogy alkalmatlan lennék rá, igy lemondtam róla
tegnap 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség. A csajok általában találnak pasit, fordítva már kicsit neccesebb. Egy lány általában 14 éves kora óta kapcsolatban van, nagyobb változás csak kb 18 éves korában van amikor fősulira megy, akkor otthagyja a középsulis barátját, bulizik egy sort, utána végzés után hozzámegy a főnökéhez vagy valami maffiózó fiához, esetleg magához a maffiózóhoz. :D
tegnap 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Én már túljutottam ezen és élvezem az egyedül lét. Finom.
tegnap 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!