Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg, hogy nem sikerül párt találni, családot alapítani, gyermeket vállalni, szülni, nemzeni, nevelni, stb?
Nem hinném, hogy irigykednem kéne arra, akinek gyereke van... Én tudatosan nem akartam gyereket soha, egyáltalán nem éreztem a vágyat a családalapítás iránt. Ettől függetlenül a férjemmel 12 éve boldog házasságban élünk.
A kérdésed pedig tolakodó, kicsinyes és undorító.
Kellemes Ünnepeket!
Pontosan erre írtam a kommentem 2. részét.
Nyilván aki vágyik babára, családra, annak nem hiányzik az, hogy a "kedves" kérdezőnek a sorait olvassa.
Úgy élem meg, hogy nem élem már meg a jövő évet... ;)
Boldog Karácsonyt!
nem... csak arról jutott eszembe, hogy felneveltek minket a szüleink, és még ennyire sem vagyunk képesek, holott ennyi "hálával" talán tartoznánk nekik
valamint magunknak is, később ahelyett hogy egyedül maradnánk, lehet egy gyermekünk, aki neveltetésétől függően akár támaszunk is lehet
Mégis mi hála van abban, hogy szülünk, a szüleink felé?!
"és még ennyire sem vagyunk képesek"
Ja, mert a terhesség, szülés egy olyan kis semmiség, szinte egy kellemes hobbi. Ahogyan a gyereknevelés is, meg a gyerekét való felelősségvállalás is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!