. Ismertek olyan párt akinél a férfi cukorbeteg volt és úgy vállaltak gyermeket? Következménye?
A baba érdekel, hogy egészséges lett-e, bármilyen betegség volt-e észlelhető nála..meg ilyenek.
Kérlek írjatok ha hallottatok, vagy ismertek ilyen esetet, sőt saját tapasztalat még jobb volna.
Köszönöm mindenkinek.
A szüleim. Apukám cukorbeteg volt már jóval a születésem elött is.
semmi bajom nem lett.
Jaj de jó!!!
Az én párom cukra elég magas...Nem tudják stabilizálni, és ezért félek.
Apukám tizes évei végén lett cukorbeteg. Akkor beállították nála a gyógyszert és nem volt gond.
Anyunál nem volt semmi eü panasz és nem is vártak rám sokat.
Nálam sose merült fel a cukorbetegség gyanú nem voltam nagy baba időre születtem...
és ez több mint 30 éve volt. Manapság már jobb is a helyzet.
Drukkolok!!
Még nincs tervben..Csak elgondolkodtató, manapság annyi komplikációról hallani, és akkor még ez a dolog is..
Nálunk sjanos nem csak gyógyszerről van szó, hanem inzulinról, és nem tudják beállitani..
inzulin nála is bocs. nem tudom miért írtam gyógyszert. régen még a sok mellékhatás miatt féltek a gyógyszertől.
Kérdezzetek utánna egy genetikusnál akár Prof Czeizel nél is.
Jól van, köszike.
Nem orvosi vélemyént akarok most, persze az is lesz amikor oda kerülünk, most csakis az élet tapasztalataira vagyok kiváncsi.
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Igen sajnos már divattá vált a cukorbetegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!