Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » . Ismertek olyan párt akinél...

. Ismertek olyan párt akinél a férfi cukorbeteg volt és úgy vállaltak gyermeket? Következménye?

Figyelt kérdés

A baba érdekel, hogy egészséges lett-e, bármilyen betegség volt-e észlelhető nála..meg ilyenek.

Kérlek írjatok ha hallottatok, vagy ismertek ilyen esetet, sőt saját tapasztalat még jobb volna.

Köszönöm mindenkinek.

2011. máj. 4. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem a 4 éves fiam lett I-es típusú, inzulinos cukorbeteg, nem tudunk a családban hogy lenne cukorbeteg. Csináltak genetikát, nála és a testvérénél is természetesen. De azt mondta a diabetológus, volt akinél az jött genetikailag nem hajlamos rá és fél év múlva cukorbeteg lett, volt akinél nagyon nagy hajlamot mutattak ki és azóta is él vígan cukorbetegség nélkül 30 éve.

Azt sem tudják mi okozza, így nem sok mindent lehet előre jósolni.

Mondjuk én pontosan tudom mi hozta ki nála, de aztán ennél tovább mi sem jutottunk, az orvosok meg még ennyire sem.

2011. máj. 4. 11:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy irtál...Sajnálom, hogy ilyen kis ártatlanul máris cukorbeteg, és nagyon nehéz lehet egy kisgyereknél.
2011. máj. 4. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!