22 évesen megtartanátok úgy a babát, hogy a férfi még a volt feleségét is szeretné, de vágyódik már egy gyerekre?
Tabletta mellett maradtam terhes, a párom még nem tud róla. Nem tudom mi tévő legyek, én nagyon szeretem őt, 1 éve vagyunk együtt. Mindketten dolgozunk, anyagilag nem lenne gond.
Ő már elvált, még nincs gyereke, de mondta, hogy szeretne.
Csak az a baj, hogy hiába lennénk mi jól meg, a volt feleségén még tudom, hogy nem tette túl magát.
Szerintetek alakulhat még jól az életünk? Mert nem akarok egy egyedülálló anya lenni, rendes családot képzeltem el magamnak mindig...:(
Meg kell beszélnetek, nektek, kettőtöknek kell.
Túl fogja tenni magát a volt feleségén, nem kell ezt neked "várni", nem a Te feladatod hogy feldolgozza az érzését. Kettőtökre koncentrálj. Vagy, helyesebben: hármótokra. (érzésem szerint, alakulhat jól)
én megtartanám.
de ha nem szeret téged,akkor a gyerek nem fogja melletted tartani.
viszont az abortusz sosem jó döntés,joga van a babának az életéhez.ha tegyük fel most melletted marad de ha a gyerek 6 éves lesz és mégis külön mentek akkor hova teszed a gyereket?egy nőnek fel kell készülni sajnos manapság arra is,hogy egyedül marad.
egyébként nővérem is 22 éves,védekeztek gumival és terhes maradt,a pasi lelépett de nővérem megtartotta a babát és mindannyian várjuk őt.
Szia! Először mond el a párodnak, hogy mi a szitu, és beszéljétek meg. Ha jön a baba, egyszerűbb lesz túltenni magát az exén is, hiszen lesz, ami lefoglalja. :)
Ha tabletta mellett maradtál terhes, attól még nem biztos, hogy beteg lesz a baba, ezt a kezelőorvosoddal kell megbeszélned, de én úgy tudom, hogy ilyenkor még vagy-vagy alapon működik a dolog, vagy elhal a terhesség, vagy megmarad, de nem lesz baja. Egy gyereknél egyébként nincsen nagyobb boldogság! Sok sikert, remélem jól döntötök, és marad a pici!
Szerintem először vele kellene megbeszélned, hogy ő mit reagál. Ha anyagilag nem gond és szeretnéd a babát akkor tartsd meg.
Egyébként az én anyám is gyógyszer mellett lett terhes, és egészséges gyereke született (már 6 éves).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!