Szerintetek egy férfi hány éves korában vállaljon gyereket?
Ez nincs korhoz kötve.
Amikor Ő maga is felnőtt. amikor nem hisztizik azon hogy nem tud aludni éjjel mert sír a kicsi, amikor felnő ahhoz hogy ne legyen önző és segítsen a feleségének pelenkázni ellátni a kicsit.
Amikor már nem önmagát helyezi a fontossági sorrend elejére. röviden tömören .. erről amúgy könyvtárakat lehetne összeírni de ha igazán ismered a párodat akkor meg tudod ítélni hogy pl. veled hogy viselkedik . ha a gondban se hagy magadra akkor az már egy jó alap, meg az hogy nem a hétvégi forma1 a hét csúcspontja.
ilyenek,
Az én férjem például 35 évesen érett meg az apaságra, imádja is a fiait, rengeteget foglalkozik velük.
30 év alatt egy férfi másképp éli meg az apaságot.
szerintem nem a gyerekhez-megérés az elsődleges mérce, hanem a munkához és a párkapcsolathoz való hozzáállása. A férjem 23 éves volt, mikor elvett feleségül és ezzel az én szememben maximálisan férfivá érett már akkor. Ha úgy hozta volna a sors, hogy babánk lesz, jó apa lett volna. Az élet úgy hozta, hogy csak 7 év házasság után váltunk szülőkké. Ő most 32 éves és nincs gondja az apaság fogalmával.
Egyébként tömören az első válaszolóval értek egyet. Úgy gondolom, 30 éves kor körülre tehető a vízválasztó. Persze ez tényleg egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!