Hány férfi olvassa rendszeresen, vagy ritkábban a "gyerekvállalás, nevelés" témakört? És hányan írnak is kommentet?
Az előbb olvastam egy ffi hozzászólást az egyik témánál. Szóvá tette, hogy jellemzően csak nők válaszolnak.
Erről eszembe jutott, vajon a kedves apukán kívül van e még másik férfi aki olvassa ezt az oldalt, ne adj isten még hozzá is szól? :)
A férjem is bele-beleolvas néha, jót mosolyog egyik másik témán, de soha nem vetemedett arra, hogy "beleszóljon" a nők témájába.:)
Isten ments, hogy lekicsinyelném az apukák feladatát a gyermeknevelésben, inkább az a tapasztalatom, hogy ebben a nő hordja a nadrágot.
A férfiaknak meg megmarad a barkácsolás, közlekedés, info, stb témakör.
Van itt férfi????
Akkor szerinted nagy bűn, hogy rendszeresen olvasom sőt merészelek hozzászólást is írni. /már amikor ráérek/
43/F két gyerekkel, 1,35 és 2,5 évesek.
Miért ne szólhatna bele! Főleg,ha értelmeset ír. Lehet,hogy egy 3 gyerekes apukának 5ször több fingja van ehhez,mint egy első gyerekét váró nőnek!
Ráadásul nők is tudnak olyan hülyeséget írni,hogy kapaszkodom. Amikor leírja,hogy 7 hetesen még nem is kell,hogy szívhang legyen, meg,hogy 8 hetesen már lehet érezni a babát! Jajjj!
Férjem egyszer írt, mert nem bírta elviselni,hogy van egy kérdező, aki szapulja azokat, akik nem 18 évesen a kopasz seggükre vállaltak gyereket és most nincsenek gondban! Nála a felelőtlenség (főleg anyagilag) nagyon kiveri a biztosítékot!
Igyekeztem úgy fogalmazni, hogy ne legyen félreérthető, de ezek szerint nem sikerült, elnézést!
Dehogy bűn, ha férfi is hozzászól!:))
Én örülök, szeretném a férfiak véleményét is olvasni, de alig-alig van.
A "kedves apuka" pedig nem pejoratív értendő, hanem tényleg kedvesnek tűnt a hozzászólása, lehet, hogy ez volt bántó?
Nő vagyok, aki megmondja a frankót;)
Ez látszik is a %-omon
48%-os
Én értettem a kérdésed. Pusztán kíváncsi vagy arra (én is), hogy mennyi férfi/leendő apuka/apuka olvasgatja ezt a témakört. Semmi rosszindulat nem volt benne. Szerintem őszintén kíváncsiak vagyunk a véleményükre. Engem az zavar, amikor tinik hülyeségeket írkálnak, mert azt hiszik, hogy az hú de vicces.
Szóval apukák, billentyűre fel, kapcsolódjatok be, ha van kedvetek!
egy 30 éves 3 gyerekes anyuka
Szegény 48%-os válaszolóm, téged valaki nagyon lehúzott, csak azt tudnám, hogy ezekben a válaszokban mi volt annyira bosszantó!
Ne szomorkodj, én is erősen tartok lefelé a %-okban:)))
Amúgy még mindig csak 1 férfink van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!