Hány férfi olvassa rendszeresen, vagy ritkábban a "gyerekvállalás, nevelés" témakört? És hányan írnak is kommentet?
Az előbb olvastam egy ffi hozzászólást az egyik témánál. Szóvá tette, hogy jellemzően csak nők válaszolnak.
Erről eszembe jutott, vajon a kedves apukán kívül van e még másik férfi aki olvassa ezt az oldalt, ne adj isten még hozzá is szól? :)
A férjem is bele-beleolvas néha, jót mosolyog egyik másik témán, de soha nem vetemedett arra, hogy "beleszóljon" a nők témájába.:)
Isten ments, hogy lekicsinyelném az apukák feladatát a gyermeknevelésben, inkább az a tapasztalatom, hogy ebben a nő hordja a nadrágot.
A férfiaknak meg megmarad a barkácsolás, közlekedés, info, stb témakör.
Van itt férfi????
Pl én párom egyáltalán nem foglalkozik babás dolgokkal, imádja szereti, de én vagyok aki utána jár a dolgoknak pl. itt!Ő inkább a munkahelyen szed össze okosságokat, aminek néha nem örülök, mert múltkor azzal jött haza, hogy fogzás alatt kenjük házipálesszel az ínyét!Na ez kiverte a biztosítékot.
A %-om nekem is halad lefelé, mert ki merem jelenteni, hogy nem adok mindig bio kaját, vagy kap teát a gyerek, amibe cukor is van, és, hogy Sinlac por helyett tejpépet adok, mert azt eszi!Ja meg, hogy nincs agyonfertőtlenítve itthon minden...
Visszatérve a témához, néha a férfiak sokkal józanabbul tudnak gondolkodni, mint mi nők a gyerekkel kapcsolatban, és nem egyszer párom engem is helyre rakott, mikor valamivel túlzásba akartam esni!Én szeretem a férfi hozzászólókat! :)
"Azért mert a férfiaknak a gyerek megérkezésével nem szűkül be teljesen az érdeklődési köre erre a témára"
Ne haragudj, de én nő vagyok és nem gondolom, hogy nekem beszűkült volna az érdeklődésem és csak ez a téma érdekelne! Talán azért megy le a százalékod mert rosszul fogalmazol és kétértelmű lesz! Nekem erről az a véleményem , hogy a nők azért vannak itt többen mert a kérdések őket érinti és tanácsot kaphatnak más anyáktól, én is sokat kérdeztem itt amikor terhes voltam ,vagy amíg kicsi volt a gyerekem, ugyanis az én tejem apadt el és nem a férjemé, és én keltem fel éjszaka 10X és nem a férjem, Ő 10 órát dolgozik naponta , ideje sem lenne ezt az oldalt látogatni, de az érdeklődési köröm nem csak erre korlátozódott!
Az én párom kérdez, ha el-elröhögöm itt magam, hogy na mit olvastam megint? Kedvencünk a tojcsis nyák, amely kifejezés egy kérdésben szerepelt, az életben nem jöttünk volna rá, hogy mi az...
Tippeket ad néha, hogy mit írjak :) De ő nem olvas, nem ír, csak rajtam keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!