Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány férfi olvassa rendszerese...

Hány férfi olvassa rendszeresen, vagy ritkábban a "gyerekvállalás, nevelés" témakört? És hányan írnak is kommentet?

Figyelt kérdés

Az előbb olvastam egy ffi hozzászólást az egyik témánál. Szóvá tette, hogy jellemzően csak nők válaszolnak.

Erről eszembe jutott, vajon a kedves apukán kívül van e még másik férfi aki olvassa ezt az oldalt, ne adj isten még hozzá is szól? :)

A férjem is bele-beleolvas néha, jót mosolyog egyik másik témán, de soha nem vetemedett arra, hogy "beleszóljon" a nők témájába.:)

Isten ments, hogy lekicsinyelném az apukák feladatát a gyermeknevelésben, inkább az a tapasztalatom, hogy ebben a nő hordja a nadrágot.

A férfiaknak meg megmarad a barkácsolás, közlekedés, info, stb témakör.

Van itt férfi????

2011. júl. 6. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pl én párom egyáltalán nem foglalkozik babás dolgokkal, imádja szereti, de én vagyok aki utána jár a dolgoknak pl. itt!Ő inkább a munkahelyen szed össze okosságokat, aminek néha nem örülök, mert múltkor azzal jött haza, hogy fogzás alatt kenjük házipálesszel az ínyét!Na ez kiverte a biztosítékot.

A %-om nekem is halad lefelé, mert ki merem jelenteni, hogy nem adok mindig bio kaját, vagy kap teát a gyerek, amibe cukor is van, és, hogy Sinlac por helyett tejpépet adok, mert azt eszi!Ja meg, hogy nincs agyonfertőtlenítve itthon minden...

Visszatérve a témához, néha a férfiak sokkal józanabbul tudnak gondolkodni, mint mi nők a gyerekkel kapcsolatban, és nem egyszer párom engem is helyre rakott, mikor valamivel túlzásba akartam esni!Én szeretem a férfi hozzászólókat! :)

2011. júl. 8. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert a férfiaknak a gyerek megérkezésével nem szűkül be teljesen az érdeklődési köre erre a témára"

Ne haragudj, de én nő vagyok és nem gondolom, hogy nekem beszűkült volna az érdeklődésem és csak ez a téma érdekelne! Talán azért megy le a százalékod mert rosszul fogalmazol és kétértelmű lesz! Nekem erről az a véleményem , hogy a nők azért vannak itt többen mert a kérdések őket érinti és tanácsot kaphatnak más anyáktól, én is sokat kérdeztem itt amikor terhes voltam ,vagy amíg kicsi volt a gyerekem, ugyanis az én tejem apadt el és nem a férjemé, és én keltem fel éjszaka 10X és nem a férjem, Ő 10 órát dolgozik naponta , ideje sem lenne ezt az oldalt látogatni, de az érdeklődési köröm nem csak erre korlátozódott!

2011. júl. 8. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom kérdez, ha el-elröhögöm itt magam, hogy na mit olvastam megint? Kedvencünk a tojcsis nyák, amely kifejezés egy kérdésben szerepelt, az életben nem jöttünk volna rá, hogy mi az...

Tippeket ad néha, hogy mit írjak :) De ő nem olvas, nem ír, csak rajtam keresztül.

2011. júl. 8. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Akinek nem inge nem veszi magára a "lehúzott" válaszoló mondatát, de szerintem meg igaza van.. Itt többnyire olyan anyukák vannak, akik élete a gyermekük körül forog. Meg is értem az apukákat, hogy nem akarnak becsöppenni a matriarchális témákba..:D
2011. júl. 9. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját témájába csatlakozik, itt is vannak apukák akiket érdekel ez a téma és sok anyuka van, akik a kérdéseikre keresnek választ, ugyanis erről szól az oldal! Ez olyan mint a Győzike show , mindenki herótozza ...mégis mindenki tudja miről szól...mert nézi!Ti is itt vagytok, az "anyajogú témáknál", talán beszűkült az érdeklődésetek....nem gondolnám, ez sokaknak nem inge és méltán kérik ki maguknak! Ha pedig a "beszólos" anyuka, vagy Te magadról írsz, akkor beszéljetek a magatok nevében!
2011. júl. 10. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
13.47! Tényleg megérted az apukákat...akkor mit keresel itt??
2011. júl. 10. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!