A gyerekvállalás, nevelés -> kamaszok témakör tényleg
erre való?
mivel a fő kategória ami alatt van gyerekvállalás, nevelés ezért szerintem sem idevaló.
engem viszont annyira nem zavar, nem nyitom meg a kérdést és ennyi.
2010. nov. 28. 16:03
Hát ilyen kérdések is kellenek oda mert ha nem akkor hova írják?
2010. nov. 28. 16:11
Bocsi,de engem meg az idegesít hogy minden kis apróságot megkérdeztek a babáitokról...Persze ha nem tudjátok megkérdezni,akkor kérdezzétek hiszen erre való az oldal.Amúgy lehet hogy azért írunk mi abba a kategóriába mert lehet hogy a Szerelem,sex-be csak kicsúfolnának..
2010. nov. 28. 16:12
ezt már én is meg akartam kérdezni...
ebben a témakörben a szülők kamaszokkal kapcsolatos problémáit kellene megbeszélni, nem a gyerekeknek kellene használniuk.
2010. nov. 28. 16:35
kedves kérdező ezen ne húzd fel magad, sajnos ez ma a gyerekek általános értelmi színvonala. A gyerekvállalás/nevelés fő témakör számukra nem jelenti azt, hogy itt nem a kamaszok dumcsiznak a hülyeségeikről.
2010. nov. 28. 16:57
3. vagyok...azért az tényleg nem fer hogy idézőjelbe tette az anyuka szót.De amúgy miért röhögnének ki?Mert tetszik nekünk egy fiú,és ide írjuk le?Ha a Párkapcsolatba írnánk le akkor az lenne a baj,mert hogy még kis pisisek vagyunk,ráérünk(na jó azért ebbe van valami igazság.)De viszont itt meghallgatnak minket kamaszok is,és ők is eltudják mondani a véleményüket,esetleg kapcsolódó "élményüket"
És hogy picit kötözködjek:a körömlakkos kérdéseket ált.a Szépség és divat kategóriába kérdezzük meg.Üdv.egy 15 év alatti lányka:)
2010. nov. 28. 16:58
7/25 A kérdező kommentje:
Igen, már én is megbántam a kommentet, csak nagyon felment bennem a pumpa. Azt sem nagyon értem, hogy mit keresnek ebben a témakörben. Nem mintha tilos lenne bárhova is kattintani, csak egyáltalán nem értenek a gyerekvállaláshoz és neveléshez... Na mind1, ez a kérdés sem Hozzájuk szólt, de "szerencsére" ide is idetaláltak....
Ja bocsi,hogy mertünk a kérdésre válaszolni.Amúgy én nem szeretnék veszekedni,főleg nem egy felnőttel csak na..nem is tudom,csak kijött a véleményem.
2010. nov. 28. 17:02
Amúgy ez tök olyan mint amit mondtál a körömlakkos..nem neked szólt,még is elolvastad.
2010. nov. 28. 17:02
10/25 A kérdező kommentje:
Kötekedjél csak kiscsillag :) Nincs ezzel gond. Már meg sem lepődök, hiszen a kategóriát sem sikerül kiválasztani a kérdésednek. A párkapcsolat a párkapcsolathoz. Bár nem tudom milyen témák vannak itt, mert általában én itt nézelődök. De ebben az értelemben a kamaszok nem azt jelenti, hogy itt kell minden hülyeséget megbeszélniük a kamaszoknak. Na de mind1. Kár, hogy nem lehet törölni a kérdést, mert nem Hozzátok szólt, és már megint csak vita lett belőle.
Kapcsolódó kérdések: