Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás, nevelés ->...

A gyerekvállalás, nevelés -> kamaszok témakör tényleg erre való?

Figyelt kérdés
Mivel a babás témában a babáinkról kérdezünk, én azt hittem, hogy a kamaszok témakör arra való, hogy a kamaszaikról kérjenek tanácsot a szülők. De mindig olyanokat olvasok, hogy kamasz kis lánykák ott beszélik meg, hogy "a buliban bámult egy srác, vajon miért?". Vagy én gondolom rosszul? Kicsit idegesít, hogy ilyen bugyuta kérdések vannak kiírva...
2010. nov. 28. 15:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
10:08! Én is pontosan erre gondoltam, mikor ezt a választ olvastam. Azt hiszik ezek a picilányok, hogy a gyereknevelés annyira a kisujjból jön, hogy amiket mi kérdezünk a babákról, az teljesen felesleges....
2010. nov. 29. 11:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Felesleges volt emiatt összeveszni. Tényleg, minek ilyen hülyeségért kérdést kiírni. Ott a "Baj van ezzel a kérdéssel? Jelezd a moderátorok felé!" gomb, épp arra való, hogy pl. egy kérdés rossz kategóriában van, majd ők átrakják. Komolyan ezen agyalsz??
2010. nov. 29. 13:01
 23/25 anonim ***** válasza:

Már tegnap is néztem ezt a kérdést, de mostmár nem értelek. Szerinted mennyivel "hasznosabbak" a babákról azok a kérdések, mint amit a kamaszok írnak a kamaszok kategóriába? Szidod a kamaszokat, mert mindenféle hülyeségeket megkérdeznek, meg szerinted tök fölösleges, akkor miért nem fogadod el azt, hogy mások szerint a 2millió babás kérdés fölösleges? (Mellesleg én egyikőtökkel sem értek egyet.) Amúgy én minden nap nézegetem a kamaszok témakört, legtöbbször nem olyanok vannak, hogy "milyen színű a körömlakkod?", hanem olyanok, amikben egy tinédzser fiúrúl/lányról van szó (nem a kérdezőről), szóval beleillenek abba a kategóriába. Hirtelen átmentem az említett kategóriába, az első kérdésben, amit megláttam, egy lány írt egy fiúról, mert bunkó vele, szóval a fiúról van szó, aki szintén kamasz, innentől kezdve mindegy, hogy az érintett lány kérdezi, vagy az anyja. Nem?

Lehet lepontozni.

2010. nov. 29. 15:05
 24/25 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy mennyi kérdést tennék fel ha lenne gyerekem,de az biztos hogy minden kis apróságot nem tennék fel...Mert esetleg beírom a keresőbe hogy "xy"ha kiadja akkor kiadja,ha nem akkor megkérdezem ESETLEG itt.De nem rohannék ide rögtön..:)
2010. nov. 29. 15:36
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy hasznos-e a sok babás kérdés, mégis mindenki az anyukákat bántja, az én "felesleges" kérdésem miatt. Amúgy sokan azért írják ide a babás kérdéseket, mert jobban érdekli őket a tapasztaltabb anyukák véleménye, mint a szakkönyv. És inkább 120x megkérdezem, hogy mi jó a babámnak, mint hogy egyszer olyat csináljak, ami nem jó... Szeretném ezt a kérdést lezárni, mert abszolút nem arról szól, amit megkérdeztem, hanem tényleg már mindenki az anyukákat szidja...
2010. nov. 29. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!