A gyerekvállalás, nevelés -> kamaszok témakör tényleg erre való?
Már tegnap is néztem ezt a kérdést, de mostmár nem értelek. Szerinted mennyivel "hasznosabbak" a babákról azok a kérdések, mint amit a kamaszok írnak a kamaszok kategóriába? Szidod a kamaszokat, mert mindenféle hülyeségeket megkérdeznek, meg szerinted tök fölösleges, akkor miért nem fogadod el azt, hogy mások szerint a 2millió babás kérdés fölösleges? (Mellesleg én egyikőtökkel sem értek egyet.) Amúgy én minden nap nézegetem a kamaszok témakört, legtöbbször nem olyanok vannak, hogy "milyen színű a körömlakkod?", hanem olyanok, amikben egy tinédzser fiúrúl/lányról van szó (nem a kérdezőről), szóval beleillenek abba a kategóriába. Hirtelen átmentem az említett kategóriába, az első kérdésben, amit megláttam, egy lány írt egy fiúról, mert bunkó vele, szóval a fiúról van szó, aki szintén kamasz, innentől kezdve mindegy, hogy az érintett lány kérdezi, vagy az anyja. Nem?
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!