A gyerekvállalás, nevelés -> kamaszok témakör tényleg erre való?
Figyelt kérdés
Mivel a babás témában a babáinkról kérdezünk, én azt hittem, hogy a kamaszok témakör arra való, hogy a kamaszaikról kérjenek tanácsot a szülők. De mindig olyanokat olvasok, hogy kamasz kis lánykák ott beszélik meg, hogy "a buliban bámult egy srác, vajon miért?". Vagy én gondolom rosszul? Kicsit idegesít, hogy ilyen bugyuta kérdések vannak kiírva...2010. nov. 28. 15:53
11/25 A kérdező kommentje:
Ja, én nem olvastam körömlakkosat, ez csak hasrapacsiból volt :) Tehát ilyet is írtok ide :D Mégsem a divat témába? Persze nincs gond azzal, hogy válaszolsz egy kérdésre, hiszen ezért van az oldal. Az én "problémám" az, hogy a kérdéseket írjátok rossz témakörbe.
2010. nov. 28. 17:06
12/25 anonim válasza:
Nem kötekedek egyáltalán...de ha ismernél tudnál.Amúgy fordítva is így van.Az anyukák is minden hülyeséget megbeszélnek...De ez így van a rendjén,hiszen a legjobbat akarják a babájuknak.Nemtudom,lehet ha nekem is lenne gyerekem akkor mindent megkérdeznék...
13/25 anonim válasza:
Igen,lehet hogy rossz témakörbe írjuk,de nézz szét a párkapcsolatos témába...Megtudod hogy miért írjuk ide.
14/25 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem olvasgatni a kamaszok témakört. Persze csak azokat a kérdéseket olvasom el amikről úgy gondolom hogy hozzá tudok szólni, esetleg segíteni is tudok. Megfogadtam már egy párszor, hogy többet nem nézelődöm itt, mert nagyon felhúz egy-két kiskamasz ahogy az idősekről, a szüleikről stb. beszél. Amúgy igaza van a kérdezőnek, valóban azért van a gyerekvállalás, nevelés témakörben, hogy a szülők vitassák meg a kamaszaik gondjait. De szerintem pozitívumként kellene venni hogy ide írnak a kamaszok is, így talán jobban rálátnak a szülők is, hogy mi az ami őket érdekli, foglalkoztatja, vagy egy hasonló korabeli fiatal hogyan gondolkodik. Én ezt hasznosnak gondolnám.
15/25 A kérdező kommentje:
17:49! Van abban valami, amit írtál. Végre egy "magyarázat" ami értelmes is :)
2010. nov. 28. 18:34
16/25 anonim válasza:
Hát kérdező Neked meg ez legyen a legnagyobb bajod!
Most nem mindegy Neked mit ir? Te sosem irtál ki hülyeséget ugye? Most sem?
Ha meg babás témáid vannak akkor azt böngészd....
Amugy nem mellesleg ha a modik engedik akkor nyilván irhatják, ha rossz témakörben van átteszik máshová. Erre vannak, ezt nem Te állapitod meg...
17/25 A kérdező kommentje:
19:12! Hidd el, nem ez a legnagyobb bajom, csak olvasgatás közben több ilyet is láttam már, hát gondoltam megkérdezem. Biztos én Amúgy kössz a hozzászólást..... Te is tök jó fej vagy. Egy kérdés miatt bunkózni...
2010. nov. 28. 19:49
18/25 anonim válasza:
:-)
Semmi gond örülök hogy segíthettem:-))
19/25 anonim válasza:
Értem én.Akkor én most bunkó vagyok?:)
Még mindig a 15év alatti:D
20/25 anonim válasza:
"Bocsi,de engem meg az idegesít hogy minden kis apróságot megkérdeztek a babáitokról..."
Kíváncsi leszek kedves 15 év alatti leányka, hogy ha lesz gyereked, mennyi kérdésed lesz vele kapcsolatban?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!