Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg, hogy nem sikerül párt találni, családot alapítani, gyermeket vállalni, szülni, nemzeni, nevelni, stb?
part talaltam, szaprodni meg soha nem is volt es nem is lesz eletcelom. sokmindent erzek, amikor egy gyereket babusagato csaladra nezek, de irigyseget es szomorusagot tuti nem, inkabb megkonnyebbulest, hogy en nem azt az eletet elem.
egyebkent gyereket csinalni barki tud, nem kell hasraesni tole. se okosnak, se ugyesnek, se semminek nem krmell hozza lenni. egy kobor kutya is le tud szulni. a gyereket rendesen felnevelni, intelligens, noramlis felnotett faragni belole, az tiszteletremelto, kinyomni magadbol nem az.
Alapvetően minden élőlény alap ösztöne a a faj és a létfenntartás. A nyugati világ extrém kényelme kiölte az elsőt. Csak azt ne felejtsd el, hogy amikor öreg leszel, valakinek a gyereke fogja kicserélnia sz*ros pelenkádat, meg valakinek a gyereke fog adni egy pohár vizet a kórházba. Az hogy neked a saját kényelmed a legfontosabb nem baj, csak azért ne provokáld már azokat, akiknek fontos a gyermekvállalás, és szeretetben, odafigyelésben felnevelik a gyereküket. LEhet hogy valami baromi rossz családi mintát láttál, így a te világodban maga a család vagy a gyerek egy rettenet. Viszont ez csak a TE világodban van így, ami így semmivel sem más mint az itt siránkozó és általad mélyen megvetett incelek, ribik, sugar daddy-k vagy bárkik akik valamiért a szélsőségek felé hajlottak.
Én elhiszem hogy krva kényelmes csak magunknak élni, szórakozás, szabadidő, zéró felelősség.
Nézd Kérdező: amikor látom, hogy milyen "családösszeállítások" vannak, hhogyan-milyen módon mennek tönkre a FB-n oly tökéletesnek mutatott-, de a valóságbaan egy kalap xart sem érő kisközösségek, akkor áldom az eszemet, hogy nincs mellettem senki, nem sivít egy pulya sem mellettem.
Viszont van, hogy azért jóó lenne, ha lenne mellettem valaki.
Az arány így is 70:30% a párnélküliség melletti voksra.
mondjuk eleg szomoru, hogy azert csinalsz gyereket, hogy majd ha lerobbansz, cserelje a szaros pelenkad.
aztan azt se felejtsuk el, hogy erre semmi garancia nincs, siman lehet, hogy a gyereked rad se nyotja majd az ajtot oregkorodban, nemhogy pelenkazzon. akkor mi lesz?
15. Nem az én gyerekem fogja cserélni a pelenkámat, te félreértették, mint itt mindenki, aki retteg attól gyereke legyen. Nem, hanem más gyereke, aki gyereket vállalt. Majd egy orvos, ápolónő aki kicseréli a pelenkádat az lehet hogy az én gyerekem, akik ti annyire bőszen lepontoztatok. Engem a ti nagyképű pökhendiségetek zavar, úgy beszéltek a világ leg természetesebb dolgáról, mintha az egyenesen megvetendő, elítélendő lenne, sőt, mekkora nyomorék az, aki gyereket vállal. Nekem ez a bajom veletek.
Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy kössz, én nem szeretnék. Pont. De nem, neketek ezt ki kell festeni a saját démonaitokkal, de kifordítva az ölyan emberekre, akik meg szeretnének, vagy akiknek már van. Téééényleg milyen durva gonosz dolog már egy jó család, egy két gyerek! Borzasztó!
Szóval majd amikor öreg leszel, és megeszel egy zsömlét, jusson eszedbe hogy azt valakinek a gyereke sütötte, a búzát aratta, őrölte, szállította. Bármit csinálsz jusson eszedbe hogy mások bevállalták ezt a fene nagy pokoli dolgot hogy gyereket vállaltak.
Aztán azon is gondolkozz el, hogy miért vannak ilyen f*s kapcsolatok?! Talán mert már a többség kizárólag a saját marhaságát fújja állandóan, mindenki igazodjon hozzá, csak neki lehet igaza, csak az ő kényelme a fontos. Erre itt a gyk is bőven alkalmas, ugyanis ha én írok a többséggel ellentétes gondolat világú, ámde jól felépített, nyelvtani hibáktól mentes kommentet, lepontpozzátok. Miért? Mert a nagy egótok képtelen elfogadni hogy van más nézőpont is. Nekem vissza felé ezt ne mondjátok, mert a miértre fentebb válaszoltam.
12. "egyebkent gyereket csinalni barki tud, nem kell hasraesni tole. se okosnak, se ugyesnek, se semminek nem krmell hozza lenni. egy kobor kutya is le tud szulni. a gyereket rendesen felnevelni, intelligens, noramlis felnotett faragni belole, az tiszteletremelto, kinyomni magadbol nem az."
Ilyen magasröptű eszmefuttatáshoz sem kell nagy ész!
Akkor ha te ilyen full full profi vagy, csinálj egy jól működő családot. Ja, gyerekkel. Tényleg elmeroggyantak, depressziósok, kényszerképzetesek helyévé vált ez a gyk, aztán megy a nagy összefogás. Menjél el jól működő házasok társaságába, aztán meglátod hogy van élet a te sivár atomtemető életeden kívül is. Bár ha már rákattantál a gyk-ra, akkor menthetetlen vagy. Itt megtalálod a társaságod akik mindenben igazat adnak. :)
Ez az, amit még véletlenül sem irigylek senkitől. Látom a velem egykorú nőket, akiknek gyerekeik vannak, mindegyik lestrapált, tönkrement, és többnyire férfi sincs mellettük. Csak örülni tudok, hogy ez kimaradt az életemből, jól vagyok, köszönöm. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!