Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik sokáig kerestétek a társat és végül elengedtétek, megkönnyebbültetek utána?
Van egy örök igaz mondás :
A férfiben a legerotikusabb a siker.
Annyira nehèz nekem az élet tars nelkul hogy igy esélyem sincs randizni se. Két állás nonstop.
Szóval elengedtem és már ugy élek mint a méegezett egér. Lóhalálában szaladgálok ügyintézek lakást intézek hogy ne lakoltassanak ki meg minden sz.r.
Aztán mikor leülök enni a napi egyszeri étkezéshez a májkrémes kenyeret es rámir valamelyik barom hogy pl szereted ha simogatnak? Vagy milyen a lábad? Vagy 300 km ről találkozunk? Meg hasonlókat, hát inkább netezek vagy alszok es köszöntem, ebbol nekem nem is kéne.
Ismerkednék csak és ilyenekkel van tele a társker. Hazasok foglaltak fétisesek vagy szexkeresők, 1-2 normális 300 km-ekről, de volt kontrollmániás is nem egy, akihez közöm sincs de már megtilt ezt azt ellenörizget számonkér..
Valójában nincs is aki miatt én kapcsolatba akarnék rohanni ha vmi kapcsfüggő lennék se🤣
Akkor ünnep lenne és csinálnék tejfölös tésztát is:D
Hogy aztán igy havonta nálam vendégeskedjen vki:D
Lehet pont erre van szükségem az életbe🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!