Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik sokáig kerestétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sokáig kerestétek a társat és végül elengedtétek, megkönnyebbültetek utána?

Figyelt kérdés
Mondjuk évekig ez volt az egyik legfontosabb cél, hogy párt találni, családot alapítani és nem jött össze. Sikerült megbékélni az élethelyzetetekkel? Egy bizonyos kor, harmincas évek után már nincs társadalmi nyomás sem gondolom. Sikerült megtalálni más dolgokban a kiteljesedést?

okt. 29. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Én igen megtaláltam, azt ami kikapcsol és feltölt. 46N
okt. 29. 14:06
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Én ugyan 28 vagyok, de teljesen áthelyeztem a fókuszt arra, hogy sikeresebb legyek. Olyan életet élhessek ahol nem gátolnak az anyagi dolgok.
okt. 29. 14:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Kedves 1-es, mi az?
okt. 29. 15:32
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
A 2-es csinálta jól.
okt. 29. 15:36
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Van egy örök igaz mondás :

A férfiben a legerotikusabb a siker.

okt. 29. 15:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Annyira nehèz nekem az élet tars nelkul hogy igy esélyem sincs randizni se. Két állás nonstop.

Szóval elengedtem és már ugy élek mint a méegezett egér. Lóhalálában szaladgálok ügyintézek lakást intézek hogy ne lakoltassanak ki meg minden sz.r.

Aztán mikor leülök enni a napi egyszeri étkezéshez a májkrémes kenyeret es rámir valamelyik barom hogy pl szereted ha simogatnak? Vagy milyen a lábad? Vagy 300 km ről találkozunk? Meg hasonlókat, hát inkább netezek vagy alszok es köszöntem, ebbol nekem nem is kéne.

okt. 29. 17:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Lol, de ez nem tars, hanem valami kiéhezett izé.
okt. 29. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Ismerkednék csak és ilyenekkel van tele a társker. Hazasok foglaltak fétisesek vagy szexkeresők, 1-2 normális 300 km-ekről, de volt kontrollmániás is nem egy, akihez közöm sincs de már megtilt ezt azt ellenörizget számonkér..

Valójában nincs is aki miatt én kapcsolatba akarnék rohanni ha vmi kapcsfüggő lennék se🤣

okt. 29. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Ha 50 kmen belül, akkor mehet. Ha 100, de van közvetlen vonat, akkor még esetleg osszehozhatunk egy randit, főzök én májkrémes kenyeret:D
okt. 29. 17:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor ünnep lenne és csinálnék tejfölös tésztát is:D

Hogy aztán igy havonta nálam vendégeskedjen vki:D

Lehet pont erre van szükségem az életbe🤣

okt. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!