Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik sokáig kerestétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik sokáig kerestétek a társat és végül elengedtétek, megkönnyebbültetek utána?

Figyelt kérdés
Mondjuk évekig ez volt az egyik legfontosabb cél, hogy párt találni, családot alapítani és nem jött össze. Sikerült megbékélni az élethelyzetetekkel? Egy bizonyos kor, harmincas évek után már nincs társadalmi nyomás sem gondolom. Sikerült megtalálni más dolgokban a kiteljesedést?

okt. 29. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetsz hozzám is, állítólag jól főzök. Mamám is azt mondta, márpedig egy mama ért hozzá. Bár egy mama meg elfogult is. De ha mindenképp ragaszkodnál a tejfölös tésztához, akkor vinnék rá sajtot.
okt. 29. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát igen ilyenek akik messziföldön vannak:)

Ha azt nézzuk legalább addig nem süllyedtem még le, hogy a chat gpt vel beszélgessek.

Habár az egyiket most chatrobotoztam le..🤣

Erre írja hogy de tavaly már beszéltünk felhívott, ő ember! Meg videot is kuldott már🤣(az uj számom nem tudja)

Irtam neki hogy ja, akkor biztos az, de lehet nem kötöttem össze hogy aki hiv azzal írkálok a telomban is🤣

okt. 29. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Már vannak chatbotok, amik hanggal is képesek kommu ital i, vagy csak felolvasni szöveget, sőt, videóchaten is atverhetnek. Egyelőre még élőben a legbiztosabb. Egyébként meg a ChatGPT legalább nem tőmondatokban ír, és visszakérdez, még érdeklődik. Nem az can, hogy írok 4-5 mondatot, és a válasz.

"Aha, az jó."

okt. 29. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

De az még abbol is poént csinál ha meghalt vkid. Mondta ismim. Nem vágják az összefüggéseket a robotok. Meg nem is egyenesek.

Pl kerdeztek tole olyat hogyan kell vkit blokkolni a snapchaten erre eleinte téves válaszokat adott mire nagynehezen kinyögte.

Fura az egész.

okt. 29. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Barmit ír, ha rakerdezel, hogy biztos? Akkor mást mond:D
okt. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!