Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha effektív sok randim van, de vagy eltunnek utána vagy 1 szexnél befullad a dolog akkor a személyiségemmel van baj?
Kb minden 10.talibol lesz valami ami hosszabb távú (barátság extrakkal kb) ebből 10/1 aki nem jön be és én offolom esetleg 10/3 ahol érezhető lehet a kisugárzásom, h nem jon be mint no. Aztán nem tudom, h miért csak 10-15/1 akar bármit is tőlem.
Vagy ez nem olyan rossz arány? És ezeket mind én kezdeményezem, nálam nem szoktak sose se szemkontaktussal vagy semmiféle jelzést nem kapok, h menjek oda hozzá pl buliban
Attól is függ, hogy hol szeded össze őket.
Buliban szoktál kezdeményezni?
Valószínűleg igen, a személyiségeddel lehet valami baj. De lehet ez csak gyakorlás kérdése:)
Szerintem várd meg a szemkontaktust és a női jelzéseket. Ne legyél annyira nyomulós hogy mindenáron akarod, inkább lazább. Kedvesség, bókok sokat jelentenek. Egy kicsit hagyd is gondolkodni a lányokat szerintem, szeretünk álmodozni, vágyakozni. Ha rögtön bumbele stílus van, az lehet ijesztő.
Ezek alpján nem vagy túlzottan válogatós, vagy nagyon bejössz alapból a nőknek.
Azt is el tudom képzelni, hogy ugyanilyen nem túl válogatós nőket tudsz összeszedni akik szintén nem akarnak komoly dolgot. Mélyen belül szerintem te sem akarsz, ez ilyen "megtehetem akkor miért ne tenném meg" mechanizmus nálad.
Hány éves vagy? Ha 25 alattiakkal ismerkedsz Tinderen stb akkor ne is várd, hogy legyen bármi komolyabb szexen kívül. Nekem sem sikerült soha, egy három évvel idősebb csajjal volt az első randim, olyan szinten komolytalanok voltak, pedig jöttek a likeok, matchek. Bulikban meg pálne nem szoktak komolyan ismerkedni, konkrétan egyetlen egy olyat nem ismerek, akik így jöttek össze, max szóbeszédből.
Én azt mondom próbálkozz tovább, csak olyanoknál inkább, akik érettebb gondolkodásunak tűnik, nem az a fiatal bulizós típus hanem visszafogottabb.
Szerintem egy latin lover vagy, és félnek hozzászokni a jóhoz, mert utána nem tudnák feldolgozni a betöltetlen űrt.
A statisztikavezetési képességed viszont közepes, több peres adat kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!