Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év felett a társkeresés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év felett a társkeresés, családalapítás igazából versenyfutás az idővel?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy sok ember, aki még ebben a korban társat keres, akar családot már olyan gyorsan, tervszerűen szeretné, hogy történjenek a dolgok, pl legyen egy éven belül eljegyzés, két éven belül házasság, három éven belül gyerek. Ez meg szembemegy azzal, hogy spontán módon, természetesebben történjen, hogy megismerje a másikat, megadják egymásnak az időt, hogy akkor mi lesz a folytatás, hisz gyerekvállalás szempontjából sürget az idő és legtöbben nem akarnak gyereket házasság nélkül.

tegnapelőtt 18:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
27%
8, petesejtdonációval a nő is ráér 50-ig. Szívesen!
tegnapelőtt 18:40
 12/70 anonim ***** válasza:
100%

Függ, hogy akar e gyereket.

De semmi nincs törvénybe vésve.

Millióan szakítanak 30 felett és lesz újra és újra egyedülálló több millió 30-as 40-es

tegnapelőtt 18:41
 13/70 anonim ***** válasza:
11%
11. ja, már csak egy anyakecske kell, aki szoptatja.
tegnapelőtt 18:43
 14/70 anonim ***** válasza:
53%

13, hát lehet ez újdonság egy magadfajta prolinak, de kishazánkban több 100 ezer nő esik így teherbe szlovák klinikákon magyar egészségügyi személyzettel. Komplett közösségek, fb csoportok, blogok vannak erről, csak utána kell nézni. 40-50 közötti nők.

Szóval emiatt nem érdemes elcseszni szerintem és összejönni valakivel mindenképpen 35 előtt, csak hogy legyen gyerek.

tegnapelőtt 18:48
 15/70 anonim ***** válasza:
33%
Sok ember számára az és pont azért esnek pofára. Csak úgy a semmire építenek.
tegnapelőtt 18:48
 16/70 anonim ***** válasza:
92%
10- én a 8-as válaszára reagáltam, hogy a férfi 50 éves koráig ráér. Dehogy ér rá.
tegnapelőtt 18:49
 17/70 anonim ***** válasza:
90%
13- jó gusztustalan hozzászólás! Rengeteg nő nem tudja szoptatni a gyerekét, azokat se anyakecske szoptatja.
tegnapelőtt 18:50
 18/70 anonim ***** válasza:
33%
14. Sajnálom az ilyen nők gyerekeit. Komolyan! 40+ évesen ne szüljön a nő!
tegnapelőtt 18:55
 19/70 anonim ***** válasza:
48%

kérdező először is ott kezdődik, hogy le kell porolni a társadalmi elvárásokat, minden olyan maszlagot ami arról szól, hogy 30 körül megházasodni, gyereket szülni, ez az élet rendje blabla. Ki miatt csinálnád? Valóban így szeretnél élni, vagy inkább az van benned, hogy így szokás?

Mert hogy valószínű meg fogsz lepődni később. Sokan azt hiszik, hogy na most ezt kipipáltam, aztán 40, 50 évesen kell újrakezdeniük az életüket, mindent a nulláról felépíteni, holott erről nem volt szó ugye. Mindenki úgy tervez, hogy akkor 30 körül házasság gyerek aztán élünk boldogan amíg meg nem halunk, csak hogy ez általában nem így szokott lenni.

Szerintem felejtsd el azt, hogy elvileg hogyan kéne csinálni, merd a saját életedet élni, légy önazonos, és az is teljesen rendben van, ha színes, egyedibb, kanyargósabb életutat jársz be.

tegnapelőtt 18:56
 20/70 anonim ***** válasza:
51%
18- és ugyan miért ne? Engem 40 évesen szült anyukám és köszi, de nem kell sajnálnod egyáltalán!
tegnapelőtt 18:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!