Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az érettebb nőket kedvelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érettebb nőket kedvelem, kell emiatt tartanom attól hogy nem tudok majd családot alapítani?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok, és mindig az érettebb (40-55) éves nőkhöz vonzódtam, velük volt párkapcsolatom, habár volt fiatalabb (24 éves) párom is, de akkor is valahogy az idős nők felé kacsintgattam inkább.

A kérdésem arra irányul, hogy emiatt a korkülönbség miatt félek attól, hogy nem lesz családom, kicsúszok az időből…ez jogos félelem?

Vagy éljek nyugodtan, mert nekem az érettebb nők jönnek be, és majd később kialakul?

Vagy egy 45-50 éves nővel van esélyem családot alapítani?

ma 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Veled egyidős gyerekeik vannak és lassan meddővé válnak. Szinte semmi de azért ne add fel.
ma 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a nő sem vágyna rá.
ma 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Jogos félelem. Saját közös gyereketek nem valószínű, hogy lesz. Örökbefogadás lehet, bár van annak is felső korhatára, amire nem emlékszem pontosan, nézz utána.

Meg az is lehet, hogy a nőnek van már gyereke

ma 12:23
 4/11 anonim válasza:
Velem pontosan az ellenkezője a helyzet mint veled. Alapvetően igen, a hozzánk hasonlóaknak nagy valószínűséggel nem lesz gyermekük, mert a partnerünk még túlságosan fiatal vagy - ahogyan a Te esetedben is - már túlságosan idős a várandóssághoz. Igen, a társadalmi elutasítottság mellett ez is egy jelentős probléma. De ez nem azt jelent, hogy sohasem élhetsz majd együtt valaki olyannal akit szeretsz. Mindig a remény hal meg utóljára...
ma 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
45-50 éves nő már nem akar szülni, gondolkozz már egy kicsit!
ma 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

A fő kérdésed, hogy kell-e tartanod attól…..hogy? mindaddig amig a kétségek uralkodnak a fejedben addig lesz mitől tartanod, mert az elme lefogja neked szépen gyártani a félelmeidet.

relaxálj és az utolsó előtti kérdés majd megadja neked a választ.

ma 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a nő, amelyik akar gyereket, 40-55 körül már réges rég anyuka. Az is lehet, hogy már nagymama (a felsőbb határnál simán). Veled egyidős gyerekekkel. Akinek meg nincs gyereke ebben a korban, az valószínűleg nem is akar. Főleg nem egy- hozzá képest- kölyöktől.

Szóval igen, ez bizony egy valós veszély rád nézve.

ma 12:46
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

40 évesen már 18 éves lesz lányom 😆.

Családra így nem sok esély van.

ma 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:

"Vagy egy 45-50 éves nővel van esélyem családot alapítani?"

Tudtommal Magyarországon még a lombikbébi programoknál is a nő 45 éves kora a felső korhatár.

42 éves volt kolléganőmnek, akinek 8 év alatt nem sikerült teherbe esnie természetes úton, annak ellenére, hogy mindkettőjüknél mindent rendben találtak minden kivizsgáláson, azt mondták, hogy 1 % az esélye, hogy a lombik program sikeres lesz.

Nem mondom, hogy 45 éves kor felett nem lehet akár természetes úton teherbe esni, de nagyon minimális az esélye, és egy olyan nő, aki gyereket szeretne, 99,9 % valószínűséggel nem a menopauza küszöbén tervezi, illetve vállalja ezt.

És szerintem fiatalabb korban is kicsi esélye van, hogy egy nő gyereket vállal egy nála 15-20 évvel fiatalabb férfival, aki mellett előbb-utóbb még nagyobb eséllyel lesz belőle elvált / egyedülálló anya, mint egy korban inkább hozzá illő férfi mellett.

ma 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért 40 felett már kockázatosabb a gyermekvállalás, nagyobb az esély rá, főleg ha a nő az idős, hogy beteg baba születik. Tudom, vannak különféle vizsgálatok, ami által szűrhető, ha probléma lenne, de nem mindig mutat ki mindent. Egy ismerősöm 44 évesen észbe kapott, hogy gyereket akar 10 év után a párjától, a vizsgálatokon rendben találtak mindent, mégis izomsorvadásos babája született. Mondanom sem kell, a fickó lelépett!
ma 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!