Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék komoly szándékú érett férfiakkal ismerkedni akik szeretnének házasodni, házat venni és családot alapítani? 25/L
Attól függ, hogy hová valósi vagy.
Pl ha Pest, akkor ott 1001 programlehetőség van (és nem a sima buli ivós helyekre gondolok)
Ha nagyvároson kívül vagy, akkor ott korlátoltabbak a lehetőségek
Mi köze a komoly szándéknak és a családnak ahhoz, hogy házat kell vásárolni? Egy ház vásárlása nem feltétlenül jelent megfontolt döntést, hacsak nincs halál biztos munkahelye valakinek, ahol elég jól keres ahhoz, hogy ne akarjon soha váltani... Ellenkező esetben saját magad lekötése egy adott helyhez nem biztos, hogy jól fog elsülni minden téren.
Én egyébként ezeknek megfelelek, bár én tanyát szeretnék és önellátásra ráállni, viszont már házas vagyok. :D
Hát ezt általában nem 1 éven belül akarja az ember.
Ez csupán cél.
Amikor valakivel ismerkedsz annyi a dolgod, hogy elmondod, hogy te milyen társat keresel.
És vagy neki is ez a terve a jövőben vagy egyáltalán nem akarja. Mert akkor nincs értelme belekezdeni.
részemről ehhez minimum 2 év együtt élés szükséges, hogy valakivel közösen házat gyereket vállaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!