Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemista vagy diplomás férfiak az eladó vagy pultos lányokat csak dugogatják, komoly kapcsolatra pedig fősulis/egyetemista/diplomás lányt szeretnének?
Nem, nem ettől függ
Biztos van aki nézi a végzettséget, de nem nagy %
Ez nem szempont. Az igen, hogy lehessen közösen jövőt tervezni. Ez nagyobbrészt a családhoz, párkapcsolathoz, pénzhez való hozzáálláson látszik, kisebbrészt hogy mit szeretne elérni az életben. Nekem a pénzügy diplomámmal hosszú távon viszonylag jó fizetésem lesz, van bennem némi ambíció. Egy pultos/eladó lányban is lehet annál több ambíció minthogy nyugdíjig egész életében ezt csinálja (ha más nem akkor hogy boltvezető legyen, vagy műszakvezető, üzletvezető, stb).
Ugyanígy az intelligencia sem papírhoz kötött, erről már lehet sejtése az embernek egy néhány órás randi után is, hogy hol áll fejben a másik.
Nem tudott még egyetlen pultos / eladó / műkörmös sem lebegni a lábamról (én se nyűgöztem le őket...), uh alapvetően maradnék a diplomásnál, azon belül is valami komolyabb szakott végzettnél, VAGY olyannál aki a könnyebb szak felső 10%-ban volt.
Egyébként ha szembejönne egy szimpatikus, nem diplomás lány, valószínűleg megpróbálnám vele, "adnék neki egy esélyt", de lehet kívülről utólag csak dugogatásnak fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!