Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 25 körüli férfi, aki komoly kapcsolatra is képes? 22 éves, egyetemista, sportos,172 cm magas, és elkeseredett lány várja a Hercegét.
Figyelt kérdés
172 cm magas, hosszú barna haj, zöldes kék szem..2014. dec. 4. 21:35
1/12 anonim válasza:
talán ha nem a herceget várnád fehér lovon... meg ha nem lennél elkeseredett...
3/12 anonim válasza:
Hány centi vagy? Mert a kérdésből nem derült ki egyértelműen.
4/12 anonim válasza:
Súly nem véletlenül nincs megadva...
5/12 anonim válasza:
185 cm magas, 23 éves, sportos, egyetemista férfi vagyok. Ha gondolod, írj! :)
6/12 anonim válasza:
#4 Persze hogy nem véletlenül. Mivel sportos, így az izom nagyobb arányban fordul elő, szóval megtévesztő lehet. Más kérdés hogy kép miért nincs kitéve, hiszen úgyis mindenki azt fog kérni először.
7/12 anonim válasza:
Itt vagyok Pesten, 24 múltam, írj ha tennél egy próbát velem.
8/12 A kérdező kommentje:
67 kg vagyok! :) És futok.. félmaratont is! És ööö.. az elkeseredettet se kell ám olyan komolyan venni.. :)
2014. dec. 4. 22:10
9/12 anonim válasza:
Én 23 vagyok, de nem vagyok herceg. Próba cseresznye?
10/12 anonim válasza:
Szia, ha a többiek nem tetszettek, nekem is írhatsz!
paraméterek: 190cm, 80kg, barna haj, szem, sportos
Ez az üzenet a Gyakoritársam.hu-ról lett továbbítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!