Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskolás, egyetemista lányok, összejönnétek egy 35 körüli pasival akár komoly, akár "egyéjszakás" kapcsolatra?
Figyelt kérdés
... vagy túl nagy lenne a korkülönbség?2019. febr. 6. 14:58
2/62 anonim válasza:
Van az az ö$$szeg. ;) Viccet (avagy a félviccet...) félretéve, sok korombeli csaj izgul a harmincas-negyvenes pasasokra, azt még nem teljesen tudtam megfejteni, hogy miért.
24/F
3/62 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen kérdéseket. Van olyan aki igen, van olyan aki meg nem. 30 éves korára eljut oda egy férfi hogy bárkit megkaphat magának. Ha ez a vágyad, akkor már évek óta fiatal csajokat kellene dugnod, sőt, azóta már unnod!
4/62 anonim válasza:
Mivan eddig be voltál zárva valahová, hogy nem tudod?
35 évesen gyakorlatilag mindenkit megkapok, kivéve a full luxus sugarbaby-ket, mert nincs havi 1 millám vagy még több pénzem rájuk (max havi 200-at lennék hajlandó fizetni 😁)
5/62 anonim válasza:
Kapcsolathoz nagy a korkülönbség, egyéjszakásra jó lenne ha van pénze. Dr csak ha sok pénze van.
20/L
6/62 anonim válasza:
#5: én nálad fiatalabb csajt dugtam úgy, hogy már a 40-en is túl vagyok, nemhogy a 35-ön :D
7/62 anonim válasza:
Vannak 25+-os nők is főiskolàn,nem gondolom hogy baj lenne...
8/62 anonim válasza:
20 évesen egy 32 éves volt a szeretőm
Nem zavart sőt imponált a kora
L25
9/62 anonim válasza:
A korod nem akadály, a kérdésből áradó balf..ság annál inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!