Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baj az egyéjszakás kalandokkal? Nem heti 5 nap mással nyilván. De ha néha van egy-egy, az elítélendő? És mi a baj vele?
Félreértettél.
Az egyéjszakás kaland egyrészről tök vagány meg minden, másrészről viszont bele kellene gondolni, vajon miért van az hogy a másik nem is akar második éjszakát? Miért csak a saját kielégülésemre gondolok? Ha guminőként vagy műfaszként használom a másikat, vajon én meddig maradok EMBER?
Van egy típus akinek meg az egyéjszakás, sőt csak ez megy.
Én kipróbáltam, nem igazán jött be. Olyan mintha krváznál, csak "ingyért". Azért egy minimális kötődésre szükség van, anélkül csak ágy-torna van, nem szex.
Hát te tényleg "gyp"-s vagy, elmentek otthonról. Kiprobáltad, kųrva, ágytorna ...
Attól, hogy neked erröl szól az élet, az egy éjszakás még nem feltétlenül ez. Nincs ingyen kųrvaság. "Anyagi ellenszolgáltás, heti legalabb 2x" ez a kųrva fogalma. Ha ingyen... Összehozod a fogalmakat kényedre, kedvedre. Van 2 ember. Megkivánják egymast. Testi örömszerzésnél nem akarnak többet egymástól.
Kiprobáltad állitólag. Akkor nincs jogod minősíteni. Mert hogy felhoztad, igenis lekųrváztad a nőket akik ebbe belemennek.
A pasik mik akkor? Mérnök úr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!