Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek hogy egy buliban ti szedtétek fel a pasit egyéjszakás kalandra?
Figyelt kérdés
Ha szeretnéd leírhatod hogy milyen sűrűn fordult ez elő illetve miért alakult így hogy te kezdeményeztél.2019. jan. 15. 20:21
1/8 anonim válasza:
Privátban ha orsz ott leirom a tortenetet
23 l
2/8 anonim válasza:
volt már
akartam, ő is akart és kész is
a csajok többen vannak 1 falkában, a pasik nem mindig mernek nyitni
nem kérek privit!
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi a választ. Tök jót írtál ezzel a "lányok csoportban vannak és nem mer sokszor egy srác odamenni". :)
2019. jan. 15. 21:06
4/8 anonim válasza:
Nem volt és nem is lesz. Nem szoktam felszedni a pasikat, azt a feladatot meghagyom nekik.
5/8 anonim válasza:
A nő választ minden esetben, akkor miért nem lehet kezdeményezni? Nem lenne ilyen sok vissza utasított férfi, és bátrabbak lennének.
6/8 anonim válasza:
Volt már igen de nem vagyok rá büszke
7/8 anonim válasza:
5-ös:
Amikor odajön a pasi, hogy "Szia" és ennyi, akkor szórakoztassam én?
inkább tanuljanak meg a pasik csajozni, akkor nem lesznek lekoptatva
amikor kuka, akkor mit kezdjek vele?
meg amikor csak nyomulnak, még a nevemet se tudja de már a számomra és a bugyim a téma
ilyen lúzereket ne utasítsunk vissza? akkor minden balféknek adjunk esélyt és mi kezdjünk?
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es!
Teljesen mértékben igazad van. Amiket leírtál mind jogos. Aki nem képes kommunikálni és odafigyelni egy lányra az ne is akarja megfektetni :D
2019. jan. 15. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!