Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal/hölgyekkel akik alkalmi, egyéjszakás vagy kötetlen kapcsolatot keresnek?
Ha ezt a kérdést fel kellett tenned, akkor jobb, ha inkább nem keresel semmit és sehol.
Egy ember, legyen az nő, vagy férfi, ha szexre vágyik, tudja hogy érje el.
Neked fogalmad sincs, tehát még kisgyerek vagy ehhez.
Ne értem, miért fázik ma mindenki a kapcsolattól? Az érzelmektől?
Tudod, pajti, ha szexpartnert keresel, ha szexpartnert használsz, akkor voltaképpen te is szexpartnerként funkcionálsz. Téged is szexpartnerként használ a partnered. Ezzel csak az a bibi, hogy nem elég keresni valakit, aki hajlik a dologra, hanem magadat is tudni kell eladni. Ez egyfajta cserekereskedelem, ahol két gusztusos portéka cserél gazdát. De vajon meddig leszel gusztusos portéka? Meddig tudod eladni magadat? Akkor majd a prostikhoz mész, mert csajozni nem tanultál meg, amikor itt volt az ideje?
Igazán nem értem, miért kell konstans az ehhez hasonló kérdéseknél bunkón viselkedni.
Képzeld "pajti" nem félek az érzelmektől, egyszerűen csak jelenleg, nem érzem, hogy meg tudnék lenni 1 ember mellett tartósan, maximum idővel. Az, hogy te egy db kérdés alapján miket szűrsz le rólam a saját dolgod, de ne próbálj olyan érvekkel meggyőzni amik egyrészt nem relevánsak, mert nem ismersz, az igazság tartalmukról meg aztán végképp fogalmad sincs
Nyíregyi fiú vagyok, szívesen ismerkednék lányokkal szexkapcsolatra vagy barátság extrákkal kapcsolatra.
25/F
Én benne lennék, de még senki nem tetszett igazan aki nagyon bejon es jol eltudnam vele kepzelni plusz velem kb egyidos..
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!