Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van baj az egyéjszakás kalando...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van baj az egyéjszakás kalandokkal? Nem heti 5 nap mással nyilván. De ha néha van egy-egy, az elítélendő? És mi a baj vele?

Figyelt kérdés

2019. febr. 4. 13:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez nem tudom, nekem szolt e,mivel en emlitettem a kvazast. Hiaba hatarozod meg magat a fogalmat, ennel kevesebbert is illetnek ilyen jelzovel. Nem probaltam meg, csak kerdeztem rola
2019. febr. 5. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el mert oka van. Egy megtörtént okot had említsek. Chat beszélgetés volt egy nálam fiatalabb vidéki iskolázott hölggyel. Elmondta, hogy a barátnőjénél van Pesten és a barátnője is tud róla, hogy ha úgy adódik ma éjjel szeretkezne valakivel. Miért? Alkesz férjével rég ót nem volt testi kapcsolata és szívműtétre volt előjegyezve ami vészesen közeledett. Félt, hogy soha nem fog felébredni ha elaltaják. Egyszer élünk alapon eldönttte mit is szeretne. A barátnőjével is beszéltemmikor érte mentem éjfél előtt aki megkét, hgy vigyázzak a kis barátnőre. Nem volt egyszerű mert egyikünk sem volt még ilyen szituációban. Lassan oldódott fel de megtörtént. Sajnos percek alatt kirúgtak a melóelyemről és a telefonszáma a céges telóval odaveszett. Csupán egy értesítés erejéig szerettem volna pár év múlva felhívni, hogy én nem gazolok a váható szívműtétemtől de előtte jó lett volna viszonozni azt a meghitté vált hajnalt. (közékorú nő létére csodás mellekkel áldotta meg a természet, amit kicsit össze faraghattak a műtét során)
2019. márc. 1. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!