Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan egyetemista/főiskolás lányok akiknek nem voltak egyéjszakás kalandjai és nem járnak bulizni?
Én ezekből mind kimaradtam :D
Egyetem után rögtön házasodom. Már egyetem előtt ismertem a leendő férjem.
Nem hiányzik :)
De egyébként 1-es vagyok
Férjemmel sokat járunk bulizni. Vele sokkal jobb is, nagyon jól táncol. Jó vele piálni is. És vele minden szex olyan mintha egy izgi egyéjszakás kaland lenne. :D
Az egyetemi tapasztalatom alapján azt hittem, hogy erre egy válasz sem jön majd...
Ezek szerint volt aki kimaradt.
1. Igen. Egyéjszakás kalandom két okból nem volt: majdnem azóta kapcsolatban élek, hogy elkezdtem egyetemre járni, és bizalmatlan vagyok az emberekkel. Félnék, hogy az alkalmi srác nem tisztelne, megalázna, és pletykálna rólam.
2. Az, hogy miért nem járok bulizni, szerintem kiderült már az előző válaszból. Nem vagyok egy nagy társasági ember, aki bárkivel el tud beszélgetni - legalábbis nem mély dolgokról. Ha beszélgetek is emberekkel, akkor is általában csak a felszínt engedem láttatni. Régebben bizalmasabb voltam, amivel persze az emberek 80%-a csak visszaélt. ;D
Mégsem mondanám magam introvertáltnak: valahol a skála közepén helyezkedhetek el. Igénylem a beszélgetéseket és a társasági életet, de ezek sosem a nagy bulikban merülnek ki, hanem kisebb, baráti összejövetelekben.
3. Nem bánjátok? Nem. Egy komoly kapcsolat többet ér, mert 20 macsó, akinek úgyis csak arra kellenék, hogy belém ürítsen. :c
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!