Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy azok a férfiak, akik minden téren rendben vannak és komoly kapcsolatot szeretnének nem Tinderen ismerkednek?
Nem gondolom, hogy 10/10-es külső kellene - ha valaki rendben van magával, komoly, magabiztos és tudja, hogy kell bánni a nővel az célt tud érni és nem szorul rá a Tinderre.
Én sem vagyok problémás, vannak érdeklődőim gyakran ha új közegben új emberekkel megismerkedek, de senki nem okozott még akkora áttörést. Egyenlőre nem tudom komolyan venni a Tindert, de lassan ráveszem magam, nehezen tudom elképzelni, hogy ott lenne a célközönségem.
"Élőben nem nagyon ismerkednek a férfiak manapság,"
Ehhez nyilván semmi köze ahhoz, hogy tételesen fel szoktátok sorolni, hol miért ne akarjanak veletek ismerkedni a férfiak, mert ezzel-azzal-amazzal vagytok elfoglalva.
Szerintem rosszul gondolod. Tény, hogy a Tinderen sok férfi "lazát" keres, de vannak kivételek. Én annak idején azért regisztráltam, mert 30 felett egyszerűen nem találkozom sok új emberrel. A baráti kör már fix, nincsenek egyetemi bulik, szórakozóhelyen (ahová 2 havonta 1-2x jutottam el) meg kb. ugyanaz a helyzet, mint a Tinderen (ti. "biztos csak d*gni akar").
Tinderen viszont annyi embert tudtam megismerni pár hónap alatt, mint a való életben 5 év alatt. A jelenlegi párom is ott ismertem meg, ismerősi körben is többen ott leltek társára. Van pár kollégám, akik "elvből" nem regisztráltak, ők azóta is várják a csodát, néhányan már évek óta!
Szerintem a Tinderen kb. leképződik az adott környék felhozatala, amire szintén lehet a 80-20%-os szabályt alkalmazni.
És egy regisztrációval semmit sem lehet veszíteni, csak nyerni...
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!