Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy azok a férfiak, akik minden téren rendben vannak és komoly kapcsolatot szeretnének nem Tinderen ismerkednek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nekik nincs szükségük rá, hogy tinderezzenek, mert élőben is találnak megfelelő jelöltet.

2020. júl. 12. 19:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan én nem most foglalt vagyok, de a saját testvérem is Tinderen ismerkedik (jól szituált, okos, normális pasi, abszolút úgy látom, hogy minden téren rendben van, komoly kapcsolatot keres), mert nem igazán van a környezetében sok egyedülálló lány, bulizni meg nem az ő stílusa, illetve több ismerősöm is a Tinderről talált komoly kapcsolatot magának. Fiúk-lányok vegyesen. Szóval szerintem a Tinder is csak egy a sok lehetőség közül, ahol ismerkedni lehet, ha elválnánk a férjemmel és új társat akarnék keresni, akkor én is adnék neki egy esélyt. Én nem gondolom, hogy csak a lúzerek vagy bárki defektes ismerkedik online/Tinderen, szerintem sokkal kézenfekvőbb manapság ezt az utat követni, már csak azért is, mert mondjuk én 27 évesen már most kicsit öregnek érzem magam a szokványos szórakozóhelyekhez, a személyiségem sem olyan, hogy csak úgy egyedül beüljek valami bárba ismerkedni, a munkahelyemen a férfifelhozatalt azt inkább hagyjuk :D Szóval nem igazán adnék lehetőséget én magam a férfiaknak élőben megközelíteni engem, viszont online meg mindig elérhető vagyok kábé, és szerintem ez nem csak rám igaz. Most lehet visszasírni a régi szép időket, de én nem látok problémát abban, hogy kinyitjuk a világot magunk számára, és az online térben társas kapcsolatokat is kialakítunk, amikor a 21. században már kábé minden a neten keresztül zajlik.
2020. júl. 26. 15:45
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2020. júl. 26. 18:18
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mik ezek az ostoba vaskalapos előítéletek a tinderrel szemben. Ezt a logikát folytatva ugyan miért ismerkednének normális férfiak szórakozóhelyen, hiszen ott nem lehet normálisan beszélgetni, miért ismerkednének munkahelyen, hiszen házi nyúlra csa a kétségbeesettek lőnek és a végén kijön hogy a normális férfiak sehol ismerkednek, ők már párkapcsolatban születtek.

A tinder PLUSZ EGY LEHETŐSÉG nem zárja ki hogy az ember élőben ismerkedjen de nem értem hogy tűrhető ülsejű, rendezett életű férfiként miért ne használhatnám. Sokkal kényelmesebb az ágyamból beszélgetni mint kidobni 5000 ft-t eg szórakozóhelyen ismerkedés céljából..

2020. júl. 27. 16:25
 34/34 A kérdező kommentje:
Azért, mert a Tindert sokan a személyes ismerkedés helyett választják. Élőben - legyen az munkahely, szórakozóhely, bolt, tömegközlekedés, előadás stb. stb. bárhol ahol más emberek is vannak (nekem bármi ok és bárhol lehetNE ismerkedni úgy hogy még egy fizikai benyomásod is van a másikról, ami elég sokat számít) nagyobb bátorságot kell venni, hogy leszólíts egy lányt. Lehet hogy túl romantikus vagyok, de azért mérföldekkel jobb varázsa van mikor egymásra mosolygunk egy kávézóban a szomszédos asztalnál ülve, mint amikor Tinderen lesz egy matchem... Sajnos ez sosem fog ugyan olyan szinten lenni, de nem mondom hogy ettől ne lehetne hosszú távon ugyan olyan kapcsolatot találni Tinderen. Szóval ez a különbség egy mondatban a tinderes ismerkedés és élőben ismerkedés között, de számos más aspektusába is bele tudnék menni.
2020. júl. 27. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!