Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az érettebb nőket kedvelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érettebb nőket kedvelem, kell emiatt tartanom attól hogy nem tudok majd családot alapítani?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok, és mindig az érettebb (40-55) éves nőkhöz vonzódtam, velük volt párkapcsolatom, habár volt fiatalabb (24 éves) párom is, de akkor is valahogy az idős nők felé kacsintgattam inkább.

A kérdésem arra irányul, hogy emiatt a korkülönbség miatt félek attól, hogy nem lesz családom, kicsúszok az időből…ez jogos félelem?

Vagy éljek nyugodtan, mert nekem az érettebb nők jönnek be, és majd később kialakul?

Vagy egy 45-50 éves nővel van esélyem családot alapítani?

ma 12:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jó nagy idióta az, aki 40 felett vállal gyereket, és ez mindkét nemre igaz.

Szexre jó a korosztályod, de gyereket fiatal lánnyal tervezz.

42n

ma 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!