Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38,5 évesen mennyi időm van még találni egy nőt akivel megismerkedünk, járunk, házasodunk és családunk lesz? A nulláról.
Figyelt kérdés
nov. 4. 08:12
A kérdező szavazást indított:
0.5-1 éved van még
1-2 éved van még
2-3 éved van még
14 szavazat
1/34 anonim válasza:
Nulla akkor kedves kereszténycel ha 25-33 év közötti gyerektelen, vékony, instára való nőkben gondolkozol.
Ha viszont nem baj neked ha a nő mondjuk 37-42 éves , van már egy gyereke. De neked is szülne!! Úgy van még remenyed.
3/34 A kérdező kommentje:
1-es korombelit akarok, 30-35 közöttit, nem insta nőket. Átlagnőt.
2-es azért 15-20 már nincs nyilván...
nov. 4. 08:23
5/34 anonim válasza:
Mit csináltál az elmúlt 38 évben? Kicsit előbb kellett volna észbe kapni.
6/34 anonim válasza:
Ha eddig nem volt semmi sikered, akkor ne reménykedj, már esélytelen a dolog. Ha amúgy volt már kapcsolatod, tudsz ismerkedni, érdekled valamennyire a nőket, akkor az a lehetőség áll fenn, hogy hamar belugrasz egy komoly kapcsolatba, nem vártok évekig minden egyes lépéshez (összekötlözés, házasság, gyerek tervezés), hanem mindent rohamtempóban letudtok.
7/34 A kérdező kommentje:
38 évesen esélytelen? Sejtettem de azért én még bizakodok, csomó olyan nőt látok fent társkeresőn akik 40 évesen azt írják a profiljukba hogy "családot szeretnének", akkor miért ne lehetne kora 30-as barátnőm akivel később család. Egy pasi még kora 40-es éveiben is lehet apa.
nov. 4. 08:37
8/34 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a szép, vékony 30 as elejei nőkhöz, mikor te tapasztalatlan 40 es vagy?
9/34 anonim válasza:
Fogadd el vén pfhasz vagy. Üdv a klubban 41F
10/34 A kérdező kommentje:
8-as:
1) Nem 40 vagyok, 38.
2) Szerintem 4-7 év simán belekéne férjen a férfi oldalára, én manapság már inkább 5-10 év korkülönbségeket, sőt van ahol többet is látok. A 4-7 év az hibahatáron belül van.
9-es:
Sajnos van abban valami amit mondasz, vénülünk...
nov. 4. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!