Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38,5 évesen mennyi időm van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38,5 évesen mennyi időm van még találni egy nőt akivel megismerkedünk, járunk, házasodunk és családunk lesz? A nulláról.

Figyelt kérdés

nov. 4. 08:12
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

20-as nem tudom hány éves vagy hogy más nyomorán nevetsz, rengeteg 30-as és 40-es férfi és nő van aki szeretne társat majd családot de nem sikerül nekik, nem kinevetni kéne a jelenséget mert rengeteg embert érint, nem csak engem.

Nyilván a 42-45 éves korom körül módosulni fog a dolog, alapból 45 évesen el fogom engedni, sőt, lehet már 42 évesen is. De még nem, még nem!

38F incel

nov. 4. 10:25
 22/34 anonim ***** válasza:
87%

21

Nem azon nevetek hogy nem találod a társad. Hanem azon hogy ragaszkodsz egy képhez ami a fiatal és még vonzó nő.

És most is ezt igazoltad az imént hogy akkor inkább 45 évesen el engeded a társkeresést csak hogy ne keljen olyan nőt elfogadnod aki már idősödik és nem vékony fiatal. És ezért kapod itt a rengeteg kritikát az oldalon.

nov. 4. 10:33
 23/34 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező te miért akarnál apává válni? Szerinted jó apa lennél? Szerinted áldás lenne egy-két gyermeknek az ha te lennél az apukája? Ezekről gondolkodtál már? Csak mert egyre több ember felelősen ilyeneket is átgondolva inkább letesz arról, hogy gyermeket vállaljon pedig lenne kivel. Nem megbántani akarlak csak nem vagyok benne biztos, hogy te nem csak önzőségből szeretnéd megélni az apaságot, valójában pedig te sem vagy a legalkalmasabb a szerepre.
nov. 4. 10:37
 24/34 A kérdező kommentje:

22-es: milyen "fiatal" és mi az hogy vonzó? Mindenkinek más a vonzó, ha látnád kik tetszettek nem beszélnél ilyet. Abszolút nem csak a külsőt nézem, sőt, alap elvárásaim vannak, elhiheted. A belső ezerszer fontosabb.

A fiatal meg elég relatív, egy 30-35 éves nő mióta "fiatal"? És akkor a 38 férfiban már öreg? Nagyon embere válogatja. Én nagyon nem huszonévesekre pályázok, miért ne lehetne 30-as pasiként 30-as barátnőm? Ha 45-50 évesen akarnék 30-ast még az is eléggé elterjedt, de 30-asként miért ne lehetne 3-8 évvel fiatalabb párom? Mondd már el...

Az hogy tetszik az átlagos alkat jobban mint az elhízott, hát istenem én is 184 vagyok és 80 kg, miért kéne egy 100 kilósra pályáznom?

nov. 4. 10:39
 25/34 A kérdező kommentje:

23-as ebben igazad van de azt gondolom ez összefügg azzal hogy találok e valós, társat, feleséget. Ha vele úgy alakul akkor szeretnék gyermeket, de nem mindenáron, teljesen igazad van.

Az meg hogy ki alkalmas apának az elég vicces annak tekintetében hogy milyen apáknak vannak gyermekei lányai. Talán pont ezért nehéz ennek a generációnak mert az apáik nem éppen voltak a helyzet magaslatán...

nov. 4. 10:42
 26/34 anonim ***** válasza:
88%

24

Akkor mit akadsz fönn azon ha 38 éves létedre 38 éves nőt ajanlanak? Az már nem fiatal? Mivel jobb egy 30 vagy 35 éves ? (Bár ez újdonság tőled mert 33 felé még sose írtad )

Miért számít neked hogy 33 vagy 38 ? Belőtted azt a kort amikor szeritned még nem ráncos , meg túlsúlyos a nők többsége ? És azért nem kell pl 38 éves, mert az már nem vonzó? Na ugye! Ismerjük az ésszjárásodat !

nov. 4. 10:52
 27/34 A kérdező kommentje:
26-os nyugodj meg attól majd megnyugszol
nov. 4. 10:52
 28/34 anonim ***** válasza:
87%
Nekem vannak 30 fölötti nőismerőseim, akik nem voltak még házasok, nincs gyerekük és amúgy teljesen normálisak. Csak hát nyilván nekik az incel "színvonal" nem felel meg. Mivel értelmiségi, tanult és normális egzisztenciával rendelkező nőkről beszélünk. Nincs ilyen nőből olyan kevés a 30-as korosztályban. A mai korban különösen kitolódott a megállapodás. Pl. csalódások miatt, vagy akár évekig vannak egy rossz kapcsolatban és csak ekkor mernek kilépni.
nov. 4. 13:02
 29/34 A kérdező kommentje:

28-as én is ezt látom, egy-egy csalódás után ezek a nők sokszor évekig egyedül vannak. Megjegyzem nekem is volt kapcsolati kezdeményem amikor 32-33 éves voltam, aztán utána jött a COVID, az is betett. Nem ideális 38 évesen komolyat keresni ez tény, de kitolódást látok én is.

Az viszont tény hogy örök időm nincsen, ezzel is tisztában vagyok.

nov. 4. 13:39
 30/34 anonim ***** válasza:
64%

Egy átlag férfi simán találna 38 évesen pár évvel fiatalabb nőt, szépet, csinosat, kedveset.

Akkor is, ha nem egy adonisz, nincs saját lakása és 15 éves autója van.

Te viszont nem vagy átlag. Nem érted, mi a baj veled, de a sok gyakoris nagyon is érti.

Az elmúlt évek kérdései és kommentáradatai tőled világos képet adnak erről.

Ez így van jól, nem való mindenkinek kapcsolat. Te tönkretennél akárkit magad mellett.

Aki szentfazék lett de még így sem talál a gyülekezetben magának nőt, az...

nov. 4. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!