Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38,5 évesen mennyi időm van még találni egy nőt akivel megismerkedünk, járunk, házasodunk és családunk lesz? A nulláról.
Kérdező, én is veled egykorú férfi vagyok, azaz 38 és fél éves. Az elmúlt 20 évben teljesen hiába próbálkoztam, a végén màr szinte görcsösen, megkaptam azt, hogy "ne feszüljek rà a tàrskeresésre, csak éljem az életet, majd jön magàtól". Nos, ha majd fog jönni, akkor màr jött volna, màsrészt màr kb. nincs arra időm, hogy "csak vàrjak" ha csalàdot, gyereket is szeretnék.
Hogy tényleg vàlaszoljak a kérdésre, nàlam a kerék 40 lesz a határ, ha addig semmi, még pàrkapcsolat (vagy annak az alakulàsa, valami a làthatàron) sem, akkor kész, ennyi volt kb. esélyem nem lesz onnantól (amúgy nem mintha most kapnék, ààà, az egészben pont az a legdühitőbb, hogy esélyt se kaptam, esélyt se kapok, és valószínűleg esélyt se fogok kapni), akkor pedig én a magam részérôl befejeztem ez az élet nevű dolgot és az ehhez a kegyetlen vilàghoz történô asszisztàlàsomat.
Úgy tervezem, hogy legkésôbb a kerek születésnapomon, 2026.05.29.-èn meghalok.
Milyen esélyt nem kapsz? Nem mennek oda hozzád a nők az utcán?
Vagy mégis hogyan várod az esélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!