Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves tapasztalatlan férfinek van még esélye megismerkedni a női nemmel?
1
Ez nem 100%. Sikertelenség okán kialakulhat több fóbia.
3
Az elhízás. És a probléma most is fent áll. A vékonyabb, vagy legalábbis normál alkatú nők vonzanak. De én nem vagyok férfibe az. Ezáltal telt el a fiatalságom úgy, hogy nem is kerestem az ismerkedés lehetőségét.
5
Azért ezen lehet segíteni... Orvosi vizsgálat, dietetikus, új étrend, edzésprogram. Kemény lesz nagyon persze! De 36 évesen még előtted az élet, még fiatal vagy.
A vágyakozás helyét ideje, hogy átvegye a cselekvés.
7
lelki társat. Meg szexet amiből eddig kiamradtam.
Ha tényleg csak kövér vagy és nincs baj a fejben akkor még nem indulsz olyan nagyon rossz esélyekkel. Mondjuk rosszabbal mint mondjuk 20 éve, mert a te korodban már azért a legtöbb embernek van kapcsolata szóval sokkal kisebb a merítési lehetőség.
Plusz egy jó tanács, ne azzal kezdd hogy teljesen tapasztalatlan vagy, mert abból azt a következtetést vonja le mindenki hogy nem vagy alkalmas egy kapcsolatra és ott is hagynak egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!