Aseregi kérdése:
Comb zsírleszívás, Dr Gill-ről van valakinek tapasztalata? 36éves vagyok,2 gyerek, régen diéta-sok edzés, jól néztem ki, most nincs erőm fogyózni, (néha nekiállok-hamar feladom) heti 2 tornával pedig semmit nem érek el.
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 19:45
1/4 anonim válasza:
menj el egy kislaborra meg egy inzulinrezisztencia mérésre és meg is lesz a motivációd a kapott eredményektől.
fogyózni meg a tudatlan idióták szoktak,diéta a neve.
és igen a heti 2 edzés még csak-csak,de valóban hiába,mert az étrenden múlik kb 90%ban.
de ez az egész változás az egészségesebb és minőségibb életről kell szóljon elsősorban nem a külalakról.
arról,hogy sokáig élj és sokáig lehess a gyerkőcökkel,hogy megéld azt,hogy látod az ő gyerekeiket.
nem arról,hogy megdöglesz 50 évesen infarktusban,vagy szétszúrod magad inzulinnal mert egész nap szénhidrátot eszel.
ezeken gondolkozz el a baromság és a lustaság helyett.
2/4 anonim válasza:
És mit érsz a zsírleszívással? A bőrödet nem szívják le, ahhoz hogy jól nézz ki kell a torna, edzés, megfelelő étrend. Rendszeresen. Lógó bőrrel hiába lesz vékony combod. Mellesleg a háj visszatér hamar. Ne add fel, csináld. Ha hozzászoksz már nem lesz nehéz, a mindennapok része lesz.
3/4 anonim válasza:
Életmódot kéne váltani nem "fogyózni". Leszívják rólad a hájat, de ha ugyanúgy kajálsz visszajön.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, nagyon hezitálok. Most amellett vagyok, hogy ebből a pénzből edzőterembe megyek minden nap, fogadok egy személyi edzőt, gondolom edzés mellett könnyebb lesz jól kajálni is.Amúgy is félek az egész műtéttől(altatás,eredmény).köszi
2015. febr. 5. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!