Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként nem nagy csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem nagy csalódás amikor megismerkedsz egy külsőre és személyiségre is nagyon vonzó férfival, erre kiderül hogy nincs autója?

Figyelt kérdés
Mert jogsija ugyan van, de így nem érdeklik a kocsik, és amikor csak teheti vonattal, busszal jár mert állítólag közben tud olvasni, vagy hasznosan tölteni az időt.

szept. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
szept. 5. 09:26
 2/60 anonim ***** válasza:
9%
De az.
szept. 5. 09:27
 3/60 anonim ***** válasza:
23%
Nekem az. Amíg van más férfi nem foglalkoztat a dolog.
szept. 5. 09:28
 4/60 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
szept. 5. 09:30
 5/60 A kérdező kommentje:

# 2

# 3

ugye hogy az.

Nektek leginkább miért? Hány évesek vagytok. Egy életkor felett ez igenis számít.

szept. 5. 09:31
 6/60 anonim ***** válasza:
79%

Én 32 vagyok, jelenleg Budapesten élek. Olyan dugók vannak néha, hogy inkább ugrok fel egy metróra.

Ha isten háta mögött élnék, akkor praktikus lenne a jogsi, de akkor már én is megcsináltam volna.

szept. 5. 09:38
 7/60 anonim ***** válasza:
19%

Nekem csalódás lenne. Ezt az olvasós szöveget nem veszem be. Valami más oka lehet. Ha fél vezetni meg nem magabiztos a kormánynál akkor kell oktatót fogadni, hogy gyakoroljon.

Én szép férfi mellett sétálgattam sokat vagy 4 hónapot bírtam. Sehogy nem akart vezetni.

37N

szept. 5. 09:40
 8/60 anonim ***** válasza:
29%
Nekem van jogosítványom meg kocsim is, szoktam vezetni de a nőt nem cipelem sehova, nem személyi sofőr vagyok!
szept. 5. 09:42
 9/60 anonim ***** válasza:
21%
Ismerkedtem olyan pasival, aki teli volt pénzzel, de azért nem vett autót, mert félt vezetni. Mikor ezt kimondta, olyan volt, mintha kiherélte volna magát a szememben. Férfiatlan dolog félni úgy en bloc, de egy ilyen alap dologtól aztán főleg (persze ha ez valami trauma vagy baleset miatt alakult volna ki, az más, de nála nem volt szó ilyenről). Ha csak azért nem vesz autót, mert belvárosban lakik és felesleges, az oké.
szept. 5. 09:42
 10/60 anonim ***** válasza:
14%
Én sokat tömegközlekedek és egyre többet vezetek is. Mindkettőnek meg van a szerethető oldala. De nem szeretnék se buszozni, vonatozni állandóan, se csak én vezetni. Ha a pasi fél, ügyetlen a volán mögött, akkor nekem nem opció. Nem azért, mert ez férfiatlan, hanem, mert ez olyan èletvitel beli különbség, ami nekem nem fér bele. Valami hatalmasat kéne ahhoz villantania, hogy ezt másképp gondoljam.
szept. 5. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!