Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként nem nagy csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem nagy csalódás amikor megismerkedsz egy külsőre és személyiségre is nagyon vonzó férfival, erre kiderül hogy nincs autója?

Figyelt kérdés
Mert jogsija ugyan van, de így nem érdeklik a kocsik, és amikor csak teheti vonattal, busszal jár mert állítólag közben tud olvasni, vagy hasznosan tölteni az időt.

szept. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz kirándulni és úgy érzed ehhez kocsi kell, szerzel magadnak kocsit, nemtől függetlenül.

Mint mondtam ez olyan, mintha ülnénk a rezsi számlán vagy akármilyen dolgon ami úgy érezzük kell nekünk és elvárnánk, hogy majd kifizeti helyettünk meg megszerzi nekünk, mint egy kisgyerek akinek még mindent meg kell venni.

szept. 5. 11:20
 32/60 anonim ***** válasza:
Témánál maradva, régen a férfi volt családfentartó, az férfias, tehát már randitól kezdve fizetheti a lakbérem és a rezsim, hogy eltartson, másképp férfiatlan. Ugyanolyan hasonlat, csak kocsi helyett ezzel.
szept. 5. 11:21
 33/60 anonim ***** válasza:

29-es, nem olvastad el figyelmesen a 20-as kommentemet.

Mint írtam, a legyőzéshez szükséges energia befektetésének megtérülését is érdemes mérlegelni.

Nekem tériszonyom van, de mivel nem nem tervezek repülőgépeket vezetni, és egy szép kilátást azért tudok élvezni még így is mondjuk egy hegyoldalból ezért teljesen felesleges lenne ennek a legyőzésébe energiát fektetnem.

szept. 5. 11:26
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem nagyon érdekel. Nekem van autóm és jogsim, vezethetek éppen én is. Egyetlen dolgot nem lennék hajlandó tűrni, ha elkezdene taxisofőrnek használni. Ha eddig megfelelt a tömegközlekedés meg a gyaloglás, akkor ezután is feleljen meg, ne legyen alap, hogy viszem mindenhova meg megyek érte, csak mert nekem van autóm és vezetek. Ha együtt megyünk, nyilván ok, de a külön programokat, melóba járást oldja meg úgy, ahogy eddig.
szept. 5. 11:32
 35/60 anonim ***** válasza:

31. Igazából csak azzal zártam a válaszom, hogy persze lehet ettől nőknek is, de a kérdés arról szól, hogy a FERFINEK kell-e legyen.

Lehet neked elképzelhetetlen, de arról van szó, hogy a nők akarnak a férfiakkal bárhová menni. 😅

Nagyon fáj ez neked. Érzékeny pont?

Biztos nagyon szeretnek a nők.

szept. 5. 11:40
 36/60 anonim ***** válasza:

31 ja vagy igazából a vége az, hogy még téged kéne a nőknek furikázni, ha esetleg van egy közös program, mi?

Vagy mi az elképzelés, neked majd házhoz mennek? 😂

Nagyon kifordított világban élsz, elég szomorú, nem is tudom elképzelni, hogy ez bármilyen nőnél működhet.

szept. 5. 11:42
 37/60 anonim ***** válasza:
46%

Hát pasiként azt mondom, hogy manapság egy féefinek alap az autózás. Az meg hogy viszem ide oda a bnőmet, vagy elé megyek a mhelyére megbeszélés kérdése. És meg van annak is a varázsa, hogy elé mentem, beül és újból együtt vagyunk-lehetünk. Nekem ha egy lány fontos volt, akkor megpróbáltam úgy intézni az életet, hogy minél többet együtt lehessünk. És nem néztem az ide-oda furikázás részét.

Nem beszélve az esti autózás közben benne lehetek a bugyijában, ő meg lehuzza a cippzárt rajtam, stb stb.

szept. 5. 11:49
 38/60 anonim ***** válasza:

De van, de aki egy síelő vagy motorozó embert öngyilkosjelöltnek nevez, az szerinted nem fél az árnyékától is? A kondiban meghúzhatja magát, a lovaglásnál leeshet, a boxnál megüthetik…az ilyen ember ember hidd el, otthon ücsörög.

szept. 5. 11:55
 39/60 anonim ***** válasza:
#35: nő vagyok okoska. Ha a nő szeretne valakivel valahova menni, legyen neki is kocsija ;) és akkor azzal és oda megy ahova akar, akkor is ha 3pp szingli
szept. 5. 12:10
 40/60 anonim ***** válasza:

39, hát, ha az vagy akkor nem értem mire ez a puffogás. A kérdés továbbra is arról szól, hogy a férfivel akarsz programozni, nem egyedül. Ha egyedül akarok kirándulni nyilván nem érdekel, másoknak van kocsi vagy nincs.

Vagy mi a gondod fel nem fogom, mit jössz itt számlákkal meg miket kevertél még ide. 😅🤷‍♀️

Tipikus "félekazaranyásóktól" incel dumád van, szóval hagyjuk is.

Nem kisgyerekként várom, hogy egy férfi értem jöjjön kocsival, hanem NŐKÉNT.

És rendszerint nagyon szívesen meg is teszik. Úgyhogy, hogy te min vagy felháborodva, azt ki érti..

szept. 5. 12:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!