Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként nem nagy csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem nagy csalódás amikor megismerkedsz egy külsőre és személyiségre is nagyon vonzó férfival, erre kiderül hogy nincs autója?

Figyelt kérdés
Mert jogsija ugyan van, de így nem érdeklik a kocsik, és amikor csak teheti vonattal, busszal jár mert állítólag közben tud olvasni, vagy hasznosan tölteni az időt.

szept. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
14%

“Nem azért, mert ez férfiatlan”

De, férfiatlan. Férfias = bátor, határozott.

szept. 5. 10:01
 12/60 anonim ***** válasza:
64%

8.vagyok!

Azok az aranyásó nők akik lepontoztak ajánlom figyelmükbe a taxik szolgáltatását!

de előtte keressenek munkát amiből kifizetik és ne a férfivel fuvarozztassák magukat

szept. 5. 10:03
 13/60 anonim ***** válasza:
51%
11, szerintem minden életre való felnőtt embernek alap kéne lennie, hogy bátor, határozott. De, ha valaki valamiben béna és ezt felismeri, az szerintem sokkal jobb, mintha "bátor" és balesetet okoz. Nem mindenki alkalmas vezetni.
szept. 5. 10:05
 14/60 anonim ***** válasza:

Nem, nekem sincs. Most kezdem el lassan a jogsit, mert ahogy idősödöm annál jobban kell az autó az agglomerációban, BP-n kb haszontalannak tartom. Hely sincs parkolni, drága is, amúgy is mindig dugó van, a villamossal és metróval sokkal jobban jársz.

Ha kell valami nekem, akkor azt megszerzem, soha nem lehet másra hagyatkozni, mástól függeni senkinek, semmikor.

szept. 5. 10:06
 15/60 anonim ***** válasza:
0%

Engem is lelomboz, bocsi. Egy férfi vezessen.. és hiába a sok "nem vagyok személyi sofőr" ezen az oldalon, de a valóságban még sosem láttam olyat, hogy férfiak ne mennének autóval a nőért. Ezt csak itt hazudja pár incel.

Nem tetszene, ha egy esti randin hagyna engem buszozgatni.

26N

16/60 anonim ***** válasza:
85%
Tehát adott egy külsőre, belsőre ideális pasas és az a legnagyobb baj, hogy nincs autója? Kicsit se érdekelne. Tök komolyan mondom. Mondjuk Budapesten lakom, nekem sincs autóm, mert nem éri meg fenntartani. Befektetésnek se jó, mert folyamatosan veszít az értékéből, fenntartani és tankolni folyamatosan meg sokkal több pénzt visz el, mint venni havonta egy bérletet. Ha valaki az Isten háta mögött lakik azt megértem, ha nála prioritás.
 17/60 anonim ***** válasza:
0%

15. Vagyok

Szóval egy esti randira, vagy randi után*

18/60 anonim ***** válasza:
48%

“ szerintem minden életre való felnőtt embernek alap kéne lennie, hogy bátor, határozott”

Ömm, igen, kéne legyen, de sajnos nem az. Kevés az ilyen igazi férfi. Én általában olyanokkal vagyok, akik motorozni meg extrém sportolni sem félnek, nemhogy autót vezetni :D Ezért írtam, hogy az én mércémmel ez marhára férfiatlan.

szept. 5. 10:17
 19/60 anonim ***** válasza:
93%

5-ös.

Én 34 éves vagyok, van jogsim, van autóm.

Nem Pesten élek, de megyeszékhelyen.

A munkám és magánéletem miatt is egyszerűen elképzelhetetlen, hogy tömegközlekedjek.

27 éves koromig busszal, vonattal jártam mindenhova...éppen elég volt.

Nekem volt olyan barátom aki nem vezetett.

Elég hamar meguntam, hogy hoztam vittem mindenhova mint a gyerekemet. Mert bár volt jogsija, de neki nincs kedve vezetni.

Hát nekem meg nincs kedvem fuvarost játszani életem hátralévő részében.

szept. 5. 10:18
 20/60 anonim ***** válasza:

"Én általában olyanokkal vagyok, akik motorozni meg extrém sportolni sem félnek, nemhogy autót vezetni :D"

Ez nem a határozottság és bátorság mércéje. Az nem bátorság, hogy valamit szeretek csinálni, ami amúgy veszélyes.

Az a bátorság ha félsz, és legyőzöd, mégis csinálod. A legyőzéshez szükséges energiát is érdemes lehet mérlegelni.

Ha Budapesten él az ember akkor el lehet hagyni a vezetést, mert a BKK elég jól megoldja a közlekedést, haszontalanná teszi az autóbirtoklást. Akkor inkább másba fekteti valaki az energiáit.

Ha később rákényszerül autóval közlekedésre, majd akkor kezeli a félelmét.

Annyi minden másban lehet még bátor és határozott egy férfi, hogy felsorolni is 3 napba telik. Attól, hogy pl ebben az egyben nem az, még lehet kiváló partner.

Ezzel együtt azt is megértem, hogy valakinek ez fontos, ez is teljesen rendben van.

A kommentem lényege az első bekezdésben olvasható.

szept. 5. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!