Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem nagy csalódás amikor megismerkedsz egy külsőre és személyiségre is nagyon vonzó férfival, erre kiderül hogy nincs autója?
Csak mert nő vagyok, nem kell mindig a nőket pártolnom, főleg ha nem értek velük egyet.
De itt nem én nem értem mit mondasz, te nem érted én mit mondok.
A nők akik azért hisztiznek, hogy a pasinak legyen kocsija, 99%-ban 2 dolog miatt teszik: nekik nincs és kell a fuvarszolgálat
2: a pénzét mérik fel vele. Vagy egyik, vagy másik, vagy mindkettő.
Ha én tudom, hogy randizni kocsival akarok elmenni, veszek egy kocsit. A program ugyan az, ha én, ha ő vezet. Ha egyedül, ha másokkal kirándulok de kocsival akarom, az a biztos ha nekem van kocsim, mert akkor akárkivel megyek is van egy kocsi.
Tehát de, ez teljesen gyerekként való felfogás: én nem akarok költeni nem keveset jogsira meg kocsira, költsön más hadd' élvezzem én.
Szerintem meg pont hogy az itt lévő kommentelők nagy része az incelgyerek akik próbálják a nőket lejáratni, mint a legtöbb kérdés alatt
Hát én meg olyat nem, aki mászkál egy férfiért, ő viszi a programokra és nem kezdi el ez zavarni.
Ahogy, ha megfordítjuk a férfiakat is elkezdi előbb utóbb zavarni, hogyha mindig nekik kell főzni, mosni, takarítani a nőkre.
Nincs ezekkel gond, halistennek hiába akarjátok ezen az oldalon nyomni ezt az egyenlőség dolgot, a valóságban azért még mindig a legtöbb párnál le vannak osztva ezek a dolgok, nem véletlenül egyébként.
És mint látod, ennél a kérdésnél is több válasz mire hajlik.. a nők szeretik, ha vezet egy férfi.
Talán nem mindnél elvárás, de szeretik.
Az összes kapcsolatomból egy pasinak volt kocsija, azzal is inkább tömegközlekedtünk, mert BP-n autózni pont bonyolultabb. Ezek mellett, ha az egész életemet tömegközlekedem, nem fog zavarni hogy egy férfi miatt is azt kell tennem. Ha meg meg lesz a jogsim és megéri helyekre azzal menni, akkor azzal fogok, akár van akkor párom, akár nem.
Ha meg egy férfit zavar, akkor ő is megcsinálja a jogsit.
És nem is mosok, főzök, takarítok egy férfira, hanem minden párommal mindent közösen csináltunk. Ugyanannyit dolgozunk, akkor otthon is feleződik valami, nem csak én csinálok mindent.
De így ha mindig csak a pasi vezetget, annak is zavarónak kéne lennie, mintha mindig ő takarítana rád, nem?
Egyes nők szeretik, ha meg se kell mozdítaniuk az ujjukat vagy fizetni akármit. Persze, ki ne szeretné ezt?
Mint mondtam, egy nő se panaszkodik hogy másnak van e kocsija, ha nekik van. Innentől csak kényelemről és kihasználásról szól.
Mint amikor a kövér pasi hisztizik hogy nem kap vékony csajt, de mindenféle kifogása van miért nem fogy le.
"halistennek hiába akarjátok ezen az oldalon nyomni ezt az egyenlőség dolgot, a valóságban azért még mindig a legtöbb párnál le vannak osztva ezek a dolgok"
Majd szólok a férjemnek, hogy mostantól csak ő fuvarozhatja a gyerekeket, mert a vezetés a férfiaknak való :D Meg arról is, hogy ha dolgozom, akkor sajnos nem lesz vacsora, mert ő nem főzhet rám. Milyen idiótaság ez? Nálunk valahogy az a normális, hogy ezeket a mindennapos dolgokat az csinálja meg, aki ráér, nem az alapján szarakodunk, hogy vezetni a férfinak kell, főzni és takarítani meg a nőnek. A büdös életben nem jutnánk semminek a végére, ha ez alapján osztanánk a dolgokat ahelyett, hogy megcsinálja a feladatot, aki épp arra jár és van ideje.
Hozzáteszek egy sztorit: se anyám, se nagyanyám nem vezetett. Apámmal eleinte mindenhova kocsival mentek, aztán ahogy romlott a kapcsolatuk, egyre inkább könyörögni kellett. Miután elváltak, sehova se tud menni kocsi nélkül. Mindenhova taxival jár, mert ugyan a munkahelye közel van, tömegközlekedéssel körbe kell menni egy óra alatt, míg kocsival 10 perc. Az állatait taxival viszi orvoshoz és a többi.
A nőknek ma már nem kéne megengedniük, hogy kiszolgáltatottak legyenek akár pénzben, akár mobilitásban.
Egyes nők szeretik, ha meg se kell mozdítaniuk az ujjukat vagy fizetni akármit. Persze, ki ne szeretné ezt?
Itt már nagyon eltérünk a kérdéstől nem volt szándékom szétoffolni, de így van ez is..
Miért ne hagynám, hogy ezt megtegye egy férfi, mármint járjon értem és vezessen ő, fizessen ő a randin, ha szívesen megteszi? És szívesen megteszik, ezt is csak ezen az oldalon nyomják, hogy nem. Sok férfi van körülöttem, hallom, hogy milyen százalékban nem szeretnek tenni egy kapcsolatért és hány százalék aki igen. Tippelhetunk melyik tábor a szingli. Már miért választanál olyat aki nem teszi meg, amikor százával megteszik?
A nők nem hisztiznek ezen, mint a kövér férfiak a példánál maradva. A nők szimplán keresnek olyat aki megfelel az elvárásaiknak. Na és ez legalább ezen az oldalon nincs kiforditva, itt is mindig a férfiak rinyálnak nem a nők.
Pont annyi joga van egy nőnek azt mondani, hogy nem kell autó nélküli férfi, mint a férfiaknak joguk van jó nőt akarni.
Hol van ez megírva, hogy én vagy bárki ezt nem várhatja el? Hogy ettől rögtön kisgyerek vagyok? Ki mondja? Továbbra se értem.
Ezt várom el. Cserébe a férfi is elvárhatja, hogy mindig tiptop menjek a randira, mert csinos nőt akar. Ez most megint csak egy példa volt.
Mindenkinek lehetnek elvárásai. Ha a tiéd más, nem gond, te se akard meghatározni, hogy ki mit akarhat és mi gyerekes, mi nem, ki mit oldjon meg magának. Egy nő megtudja magának oldani az autót.. a férfi akkor oldja meg magának ennyi erővel az orgazmust.. meg tudja...
Ne bíráld el, hogy mi jogos.
47. Ezt tökéletesen értem, be is látom, hogy van ebben igazság, sőt...
Valamiért most egy ismerkedés kezdetére gondoltam a kérdés alatt.
Sehol nem állítom, hogy a nőknek abszolút nem kell kocsi, semmi ilyesmi. A megismerkedésre, vagy akár későbbi randevúkra gondoltam, nem feltétlen a hétköznapokra ahol persze a nő viszi a gyerekeket, ha úgy jön ki jobban a lépés. Ezt elismerem, teljesen más kontextusban gondolkoztam a kérdésen!
Pasiként és nem pestiként mondom, hogy én sem tudnám magam elképzelni jogsi és kocsi nélkül. Ha a lány sem vezetne, akkor hogyan mennénk ide-oda? Nem kell nagy utazásokra gondolni, elég csak egy bevásárlás. Állandóan tömegközlekedni, télen-nyáron várni a buszt, vonatot egy nővel nekem marha égő lenne, annyira, hogy inkább nem is csajoznék...
Az már más, hogy nincs menő Mercedesem, Audim amibe a lányok szívesen beleülnek. Manapság már az a fő inkább, hogy prémium kategóriás kocsija legyen egy fiatal fiúnak is, nemhogy jogosítványa, vagy egy 15 éves bármilyen autója. Sajnos én így látom, tisztelet azért az olyan nőknek, akik nem az ilyen extrém külsőségekre hajtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!