Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként nem nagy csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nem nagy csalódás amikor megismerkedsz egy külsőre és személyiségre is nagyon vonzó férfival, erre kiderül hogy nincs autója?

Figyelt kérdés
Mert jogsija ugyan van, de így nem érdeklik a kocsik, és amikor csak teheti vonattal, busszal jár mert állítólag közben tud olvasni, vagy hasznosan tölteni az időt.

szept. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Nem lenne csalódás. Páromnak van autója és jogsija, de így is én vezetek nőként 90%-ban. Egyáltalán nem várom el, hogy a férfi furikázzon. Sőt, jobban szeretek én vezetni.

Ha őt nem zavarja, hogy én viszont vezetek, mert szívesebben járok autóval és nem akarja a buszozását rámerőltetni, akkor nem baj.

szept. 5. 10:46
 22/60 anonim ***** válasza:

Elkezded magyarázni, hogy az a bátor ember, aki legyőzi a félelmeit, aztán tovább taglalod, hogy de, akkor is bátor, ha nem vezet, mert fél. Mivan? Totál magad ellen beszélsz🤣Tehát az a bátor ember, aki fél és tutyimutyi. OK.

Amúgy én olyan határozott bátor pasit még nem láttam, aki félne vezetni. Az az egy, aki félt, az amúgy is töketlenke volt.

szept. 5. 10:54
 23/60 anonim ***** válasza:
54%

"Én általában olyanokkal vagyok, akik motorozni meg extrém sportolni sem félnek, nemhogy autót vezetni :D"

Nem tudom, én öngyilkosjelöltekkel nem szívesen ismerkedem nőként.

szept. 5. 10:59
 24/60 anonim ***** válasza:
21%

Neked ott vannak az említett töketlenkék, ők se maradjanak egyedül. Nekem megfelelnek az igazi férfiak :D

szept. 5. 11:02
 25/60 anonim ***** válasza:
38%
Nem csalódás. Szerintem pont egy bizonyos kor "alatt" fontos, amikor valaki még nem tudja, mik az igazi értékek.
szept. 5. 11:03
 26/60 anonim ***** válasza:
0%

23. Hát akkor buszozz a pasival a kábítószeres hajléktalanok között, mit lehet erre mondani.

Ha szerinted ez biztonságos.

szept. 5. 11:09
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ha ennyibe nézed az emberi életet, hát nekem mindegy. Dr az ilyen "töketlenek" sokkal nagyobb eséllyel nevelik majd fel élve a gyerekeiket.

#26: Most is tömegközlekedek már több mint 2 évtizede és soha nem éreztem veszélyben magam. Emellett épp csinálom a jogsim, mert nekem kell és nem mástól várom ami NEKEM kell. Mintha ülnék a fenekemen és sírnék hogy a pasim nem fizeti a rezsim meg a megélhetésem mert én aztán nem akarok semmit se csinálni.

szept. 5. 11:11
 28/60 anonim ***** válasza:
0%
#26 az ilyen emberek nem tudják, mit jelent élni. Csak ülnek otthon és bámulják a tévét, mert kimozdulni, sportolni, élvezni az életet nekik veszélyes :D Szar lehet.
szept. 5. 11:13
 29/60 anonim ***** válasza:
77%
#28: Tehát az extrémsportok és az otthonülés közt amúgy nincs semmi. Komolyan...
szept. 5. 11:15
 30/60 anonim ***** válasza:
57%

29. De, pl. elmenni kirándulni egyet.

Jó, ha van hozzá a férfinek kocsija és nem kell mindig helyben maradni.

Persze lehet a nőnek is, csak most az alapkérdésnél maradva.

szept. 5. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!