Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok amikor egyszerre több fiú akar megismerkedni veletek akkor szoktátok versenyeztetni, hülyíteni őket és csekkolni, hogy ki miben jobb?
3
30 as nők is csinálják. Szóval tévedésben élsz.
Nem.
Utoljára tizenpár éve volt ilyen, akkor összejöttem a sráccal aki tetszett, és nyeltem a többiek mocskolódását emiatt.
Azt írtam, hogy “érzelmileg fejlett nők” nem csinálnak ilyet, nem azt, hogy a 30-asok nem🤣De mivel fiatalabb korban jellemzőbb az éretlenség, ezért emeltem ki a 20 éveseket.
Nem hasonlitgatom egyiket a masikhoz nem versenyeztetek.
Azt nézem csak hogy mit nyújtanak.
Pl egyik hív ír allandoan rám van tapadva belehal ha nem találkozom vele húz pezsdít én is akarom őt.
Masik meg hetente ír rám egy sziamizut unalmában, nem kapok semmit vegetálok hianyérzetem van es vele rossz ismerkedni mdrt le se sz.r.
Azt nézem csak engem mennyi milyen minőségű inger ér.
Magamat nézem hogy mikor érzek jót kellemeset vágyakat meg mikor kitol nem.
8#
Jòt írsz. Viszont én életemben kétszer voltam szerelmes. Mind a két lányt véletlenül ismertem meg, tehát nem azért mert direktbe randizni kezdtünk. Én fokozatosan szerettem beléjük és kb 3 hónap ismeretség után jöttem rá, hogy szerelmes vagyok. Ők éreztették velem, hogy tetszek nekik, nagyon kedvesek voltak. Mind a kettő foglalt volt, ezért nem léptem elsőre, de mivel állandóan találkozgattunk ezért bennem kialakultak az érzelmek.
3 hónap után ahogy elkezdtem kinyílvánitani az érzéseimet, pont amit írtál, hogy megőrülök, ha nem láthatom őket, ha nem beszélhetek velük, ha nem hallhatom a kis hangjukat stb..
Észre vettem, hogy kezdenék megváltozni. Nagyon örültek, hogy,szerelmet vallottam, de utána meg az ő érzelmeik kezdtek csökkenni.
Én nagyon nehezen esek szerelembe. Ez a két lány fogott meg nagyon és mind a kettő megváltozott amint őszintén kimutattam az érzéseimet.
Úgyhogy van ilyen is.
9 - "Mind a kettő foglalt volt"
Akkor miért találkozgattak veled? Csak hízelgett nekik a vonzódásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!