Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen hogy legyen barátnőm?
28 vagyok de nem volt még. Eddig egy kaland jött össze a netről csodával határos módon.
Mostanában már kezdek ebbe beletörődni, már elfogadtam azt hogy lehet egyedül fogom leélni az életem.
Örülnék nagyon ha összejönne meg gyereket is szeretnénk de nem sok esélyt látok rá.
Rossz az a tudat hogy sosem volt barátnőm és ennyi idős korára már kb mindenkinek volt.
Nem volt mindenkinek, sok nő és férfi szűz. Lehet barátnőd még 55 évesen is. Nem tudom, hogy mi miatt pontosan nem jön össze, de valószínűleg látni, érezni, hogy mindenáron akarsz partnert és amiatt nem tudsz beszélgetni, ismerkedni.
Tehát kéne változtatni magadon és nem ismerkedni. Majd ha kiegyensúlyozott leszel és tudod, hogy milyen hibákat követtél el lehet akad barátnő.
Nyugi tesó, nekem sem jön össze.
A nők nagyon beteg módon válogatnak az internetes társkeresés elterjedése óta, csak a fú de jó pasiknak van esélyük. :/
Nem vagy meleg és nincs veled baj. Mindannyian mások vagyunk, máshogy reagálunk a dolgokra, mások az igényeink, máshogy kommunikálunk, semmi baj ezzel. Nem sorozatgyártott robotok vagyunk. Csajozni, pasizni is mindenki máskor kezd el, ez senkit nem minősít semmilyen irányban.
Ha találkozol egy csajjal, akivel összepasszoltok, úgyse fogsz ilyeneken rögeszmézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!