Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 körül már teljesen esélytel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körül már teljesen esélytelen hogy 25-30 év körüli barátnőm legyen ilyen szintű átlagos nőt csak pénzzel vagy külsővel lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
Mindig is a nálam a jóval fiatalabb nők vonzottak...
2023. aug. 27. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem esélytelen. És nem, nem csak pénz kellhet hozzá. Viszont a rossz hírem az, hogy azokat a 40-es "nemgazdag" pasikat szoktam 25-30 év körüli párral látni, akik jóképűek, magasak és letagadhatnak a korukból 5-7 évet kinézet alapján. Szóval ha pénzed nincs, a fizikai vonzalomnak akkor is ott kell lennie.
2023. aug. 27. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
És még a teljesíthetetlen női igények.
2023. aug. 27. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván valami miatt vonzódniuk kell hozzád, vagy valami előnyt kell látniuk abban, hogy veled vannak...

Szóval mit tudsz nyújtani? Csak úgy a két nemtommilyen szemedért ne reménykedj. Realitások...

Ha pénzed sincs, jól se nézel ki, egészségeddel se törődsz, nincs jó karizmád, nincs jó kommunikációs képességed, akkor minek álmodozol? Ha valamid van, akkor azzal próbálkozz...

2023. aug. 27. 22:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy jó hírem: a külsőn tudsz csiszolni.
2023. aug. 27. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
38%
Amit én tapasztaltam,hogy aki ennyi idősen nem él még komoly kapcsolatban,nincs gyereke,emellett jól néz ki és esetleg pénze van,az mentálisan defektes.Kényszeres,sérült lelkileg,válogatós,érzelmileg megközelíthetetlen és társai.
2023. aug. 27. 22:47
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Valamiben kiemelkedőnek kell lenned ha 10-15 évvel fiatalabb csinos nőt akarsz. Ha nem vagy gazdag akkor legyél jóképű és sportos mondjuk.
2023. aug. 27. 22:53
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
5. Miért kéne komoly kapcsolatban élni? Miért akarod minden emberre rákényszeríteni azt, hogy nekik is biztos az a jó élet és életút, ami számodra is? Bírom, hogy a máskor más dolgokban legnagyobb liberális emberek mondják ezeket egyből, ha valaki nem pont ugyanúgy éli az életét, ahogy ők.
2023. aug. 27. 23:04
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Hát, nekem felfelé max 10 év, úgyhogy ha a 40 körüli az alulról éppenhogy 40, akkor amikor én éppenhogy 30 vagyok, akkor elvileg kijön a matek... De alapvetően a külső elég sokat számít. Úgy általában. Illetve az anyagiak is nagyjából fontosak, főleg ha közös jövőt akarok vele.
2023. aug. 27. 23:15
 9/16 anonim ***** válasza:
43%
8. Igen, ez a "nem randizom X évesekkel" nagyon sok esetben addig tart, amíg meg nem látsz és ismersz egy nagyon vonzó X évest. Ezt most nem ellened mondom, hanem általában.
2023. aug. 28. 00:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9

Így igaz. Ha nagyon vonzó, akkor a +5 év esetleg belefér, na de nem 10-15.

2023. aug. 28. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!