Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 körül már teljesen esélytel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körül már teljesen esélytelen hogy 25-30 év körüli barátnőm legyen ilyen szintű átlagos nőt csak pénzzel vagy külsővel lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
Mindig is a nálam a jóval fiatalabb nők vonzottak...
2023. aug. 27. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
40 éves férfiként simán kaphatsz 30 éves nőt. Ha van vonzalom kettőtök között. Mindössze annyi a dolgod, hogy találj olyan nőt, aki vonzódik hozzád. Sőt, 70 évesen is, akkor is csak annyi a dolgod, hogy találj egy jóval fiatalabbat, aki odavan érted.
2023. aug. 28. 05:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a külsődön tudsz csiszolni…..!

Én 41 éves vagyok és most megyek egyetemre.

Mert keresek 450 et de többet szeretnék.

Miért nem tanulsz? Vannak levelezős lehetőségek, ha esetleg több pénzben gondolkodsz.

Most kezdem , nem vagyok fiatal és nő vagyok. Neked is adott a lehetőség.

2023. aug. 28. 07:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy 3 és fél év, de ez az idő így is úgy is eltelik, miért ne tölteném hasznosan. Így gondolkodom.
2023. aug. 28. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyújtanod kell valamit amit egy ő korabeli esetleg nem tud. Ez a csúf igazság.

Nem fognak összejönni 10-20 évvel idősebbel a semmiért.

Ronda, öreg, és még zsugori is?????

Na neeee

2023. aug. 28. 07:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs pénzed akkor tanulj, soha sem késő.

A külsődön pedig tudsz változtatni.

2023. aug. 28. 07:39
 16/16 NTBS ***** válasza:
100%
Simán lehet, csak hidj jobban magadban. És cselekedj!
2023. aug. 28. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!