Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amikor Tinderen zsinórban 30-40 pasit balra húztok, szoktatok arra gondolni, hogy szegények már mióta kereshetnek barátnőt és mennyire örülnének végre egy randinak?
Figyelt kérdés
tegnap 21:19
A kérdező szavazást indított:
Soha nem gondolok ilyesmire. Azzal vagyok elfoglalva, hogy megtaláljam a számomra tökéletes választást.
Néha szoktam erre gondolni Tinderezés közben.
Gyakran gondolok erre Tinderezés közben.
26 szavazat
2/9 kis kolbász válasza:
Hallod emberem, ez nem a Máltai szeretet szolgálat, azt ugye tudod.
3/9 anonim válasza:
Miért kéne? Senki nem jótékonykodni van ott.
4/9 anonim válasza:
Nem, arra szoktam gondolni, hogy ez a sok köcsög, cseszik visszaírni vagy írni mert ezeknek semmi sehogy nem jó. És még csak nem is vagyok egy rossz nő de ugye ízlések és pofonok...
5/9 anonim válasza:
S fordítva te szoktál ugyanezen gondolkozni amikor egy nőt balra húzol?
Miért kellene olyannal találkozni aki nem tetszik??? Senki sem időmilliomos.
6/9 anonim válasza:
Ha megszánnának egy randira, akkor meg azzal jönnél, hogy csak hülyítenek.
Gondolom, a te kis fejedben az van, hogy a randin beleszeret a semmibe, aki vagy.
7/9 anonim válasza:
Leszarom. Nem a Máltai Szetetetszolfálat vagyok.
Menjen rosszlányozni ha ennyire ki van éhezve.
8/9 anonim válasza:
Igazából a férfi választ, nem a nő. A nő dönt. Abból ami jön. A pasik rengeteg nőt jobbra húznak a nagy számok törvénye alapján biztos lesz aki ír. De ha ír, márpedig páran fognak, na akkor derül ki hogy hát mégsem tetszett az annyira a pasinak. Keresik ezek a szerencsétlenek mindig a szebbet jobbat. Akkor hol érdekeljen engem hogy mióta nem jutott nőhöz? Az ő baja.
9/9 anonim válasza:
2-es írj vissza, hiányzol!
A molett lány vagyok Pécsről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!