Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ronda férfi lehetek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda férfi lehetek ha Tinderen Gold előfizetéssel 100 jobbra húzásból 0 egyezés van? 29F

Figyelt kérdés
Számoltam 100-ig, természetesen válogatott jobbra húzásokat tettem és nem mindenkit húztam jobbra. Megyeszékhelyen élek, szóval azt sem lehet mondani, hogy Isten háta mögötti zsákfalu. Mégis 0 match. 3 lájkot kaptam, ránézésre mind mázsa feletti nők.
dec. 6. 13:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
52%
Hát mondjuk úgy, nem vagy egy Brad Pitt a Harcosok Klubjából. Hogy mennyire vagy ronda, azt így nem lehet megmondani, mert Tinderen 10-20x annyi férfi van fent mint nő, szóval a nők nagyon válogathatnak. De hogy jóképű nem vagy 100/0 aránnyal, az biztos.
dec. 6. 13:47
 2/27 anonim ***** válasza:
50%

"ránézésre mind mázsa feletti nők."

Stílus árulkodó.

Írtál normális bemutatkozást? Normális profil képet tettél fel? Ha ott is hasonlóan nyilvánultál meg, akkor nem kell semmin csodálkoznod.

dec. 6. 13:49
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Próbálj meg átlag/közepesen szép/ 60+ kg-os nőket jobbra húzni. Lehet a közép kategóriásoknál több sikered lesz.
dec. 6. 13:50
 4/27 anonim ***** válasza:
59%

Túl válogatós vagy.

Ha valogatas nelkul huzol jobbra 100at es abbol nincs match na akkor tenyleg randa vagy

dec. 6. 13:53
 5/27 anonim ***** válasza:
86%
Hárman érdeklődtek. Nem elég? Más egynek is örülne.
dec. 6. 13:55
 6/27 anonim ***** válasza:
84%

Mar sokszor le lett irva de a nok a kb a profilok 10 szazalekat huzzak jobbra es a nok nagyresze ugyan azt a 10 szazalekot.

Szoval nem vagy ronda de nem vagy benne a 10szazalekban.

Lehet persze szerencsed de a tarskereso egy hamis illuzio a legtobb ferfinek es noknek is. (A noknem mas okokbol)

dec. 6. 13:58
 7/27 anonim ***** válasza:
29%
Objektíven nem, de a mai igényekhez képest igen. Lehet csak szimplán átlag férfi vagy, de közismert, hogy a nők szerint a férfiak 80%-a átlag alatti, ami amőgy lehetetlen statisztikailag, de hát a női "logikával" kár vitatkozni.
dec. 6. 13:59
 8/27 anonim ***** válasza:
48%

Amire lehet eselyed azok a moletteb, kober lanyok en atlag tarskeresos ferfit meg nem lattam nem koverkesebb novel osszejonni.

Amugy a profil sokat szamit nem is a genetikai felso 10 szazalekba kell tartozni de a kulsoseg a lenyeg, azt kell mutatnj hogy van eleted es jol elsz. Sok utazos kep, barati tarsasag, lassak, hogy van penzed, legyen pozitiv a benyomas mintha egy reklam lenne a profilod.

Sajnos ez ilyen felszines piac szeru dolog, mintha arulnal vmit, csak itt te vagy az aru.

Vagy ismerkedsz a valo eletben ahol azert jobbak az eselyeid.

dec. 6. 14:05
 9/27 anonim ***** válasza:
12%

40-50 feletti és/vagy koverebb nőknél simán lehet esélyed. Esetleg tobbgyermekes átlagos nőnél.

Szar kinezettel, pénz nélkül ez a realitas. Pénzzel viszont remekül lehet a rossz kinezetet is kompenzálni.

dec. 6. 14:56
 10/27 A kérdező kommentje:

Akkor ilyen külsővel csak a kövéreknek kellek

[link]

Érdekes

dec. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!