Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda férfi lehetek ha Tinderen Gold előfizetéssel 100 jobbra húzásból 0 egyezés van? 29F
Figyelt kérdés
Számoltam 100-ig, természetesen válogatott jobbra húzásokat tettem és nem mindenkit húztam jobbra. Megyeszékhelyen élek, szóval azt sem lehet mondani, hogy Isten háta mögötti zsákfalu. Mégis 0 match. 3 lájkot kaptam, ránézésre mind mázsa feletti nők.dec. 6. 13:45
11/27 anonim válasza:
“ránézésre mind mázsa feletti nők."
Bizony, a stílus maga az ember.
Ha sokat pörgeted ezeket az appokat, már ránézésre lejön, ki a tuskó. Valószínűleg te is ilyen vagy.
12/27 anonim válasza:
Ha már őrizetlenül hagyod a tornyot, azt a nyomorult fülhallgatót vedd már ki a fejedből, széparcú kvazimódó!
13/27 anonim válasza:
Ilyen semmitmondo selfiekkel akarsz jo not? Ronda is vagy meg unalmas is
14/27 anonim válasza:
Nem vagy ronda de amint mondtam ez nem az a szint amit a nok altalaban jobbra huznak.
15/27 anonim válasza:
A tinder nem társkereső, hanem szexpartnerkereső, ahol számít a külső. Más helyen akarj társat találni.
16/27 anonim válasza:
Én kövér nő vagyok, de nekem se kellenél 😂
17/27 anonim válasza:
Nem vagy ronda! Válasz más terskeresőt.
18/27 A kérdező kommentje:
Akkor ez van, forever alone
dec. 6. 20:49
19/27 anonim válasza:
Csinálj normális fotókat, mindenképpel filterrel, Tik-Tokon vannak videók, hogy kell csinálni. Légy kicsit lekezelő és már jönni is fognak a nők.
20/27 anonim válasza:
Jah és ne válogass, gyakorolni bármilyen megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!